Prodej bytu 1+kk, Lipno nad Vltavou, 67 m2

Lipno nad Vltavou

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Uvedená cena obsahuje veškeré poplatky za služby RE/MAX.
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLipno nad Vltavou
ID0061-NP02520
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha67 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Lipně nad Vltavou

Popis

Pokud hledáte nadstandardní byt v lokalitě, která nabízí celoroční vyžití, tak projekt MOLO Lipno (vítěz BEST OF REALTY 2022) je tím nejlepším, co si můžete vybrat.

Podlahová plocha obytného prostoru 42,10 m2
Podlahová plocha bytu 46,70 m2
Užitná plocha bytu 66,50 m2

Přízemní, luxusní byt s velkou terasou, vybaven těmi nejlepšími materiály. V prostorné předsíni je samostatná komora, která může do budoucna posloužit například jako šatna. K bytu náleží sklep (4,60 m2) a jedno parkovací stání v podzemních garážích se sníženými nájezdy. V garážích se také v budoucnu plánuje nabíjecí stanice pro elektromobily.

Chlazení je zajištěno pomocí vnitřních nástěnných, resp. podstropních cirkulačních jednotek, centrální domovní kotelna s napojením jednotlivých bytů přes tepelný výměník, umožňující prostorovou regulaci vytápění a zajišťující ohřev teplé užitkové vody. Bezpečnostní protipožární dveře. Podlahy dřevěné, v koupelnách a komorách velkoformátová designová dlažba. Dřevěná, francouzská okna s trojskly.

Krajní byt s orientací do vnitrobloku, zaručuje novým majitelům soukromí a krásný výhled do rozkvetlé zahrady.

Resort je zabezpečen elektronickým vstupním systémem a společnou recepcepcí s ostrahou.
Velkým bonusem projektu je nově vznikající pětihvězdičkový hotel, který bude součástí celého projektu a nabídne tak rezidentům o stupeň vyšší komfort. Mezi rezidencí a hotelem povede promenáda s obchody a kavárnou vedoucí k majestátnímu (150 metrů dlouhému) molu s bazénem a Molo Club Restaurantem. Bazén je vyhřívaný, s čistou filtrovanou vodou.

Poloha celého projektu je více než ideální. Na jaře a na podzim láká na turistiku, golf či cyklistiku. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů – plavání, jachting, surfing, vodní skútry či sportovní rybolov. V zimě pak nabízí téměř 12 km sjezdových tratí, lyžařskou a snowboardovou školu, známý snowpark, běžecké tratě a největší dětské lyžařské hřiště v České republice.
Na náročnější lyžaře čeká Skiareál Hochficht, hned za hranicemi s Rakouskem, se svými 21 sjezdovkami.

Pokud jste nároční a hledáte nemovitost v lokalitě, která vám nabízí celoroční vyžití, pak právě tento projekt dává více než smysl.
Takových bytů na Lipně moc nenajdete, tak si co nejdříve objednejte prohlídku s makléřem nabídky.


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce dle preferencí majitele.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Lipně nad Vltavou.