Prodej bytu 1+kk, Lipno nad Vltavou, 42 m2 (ID: 1225185)

Lipno nad Vltavou

7 590 000 Kč
/za nemovitost
zálohy na služby 6 290,-Kč
Hypotéka od 36 172 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLipno nad Vltavou
ID23368
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná51 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha42 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Lipně nad Vltavou

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi nadstandardní byt o dispozici 1+kk s užitnou plochou 51,1 m2 ve 2 patře luxusního resortu "MOLO Lipno". Byt s podlahovou plochou 36,4 m2 je situovaný do krásně upravené zahrady s jezírkem ve vnitrobloku. Obytná místnost je vybavená na zakázku postavenou kuchyňskou linkou osazenou sklo keramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a odsavačem par (vše zn. Whirpool). Dekor kuchyňské linky (Dub Nebraska) koresponduje s podlahou z dubového masivu.
Prostorná koupelna (4,2 m2) se sprchovým koutem a toaletou, komora a předsíň (2,7 a 3,4 m2). Na chobě, v komoře a koupelně luxusní velkoformátová dlažba a obklady. Balkon )8,6 m2) s posuvnými dřevěnými žaluziemi. K bytu náleží sklep (6,1 m2) a parkovací stání dostatečně prostorné i pro velká SUV.
Vytápění bytu je zajištěno centrální kotelnou přes tepelný výměník zajišťující prostorovou regulaci tepla a ohřev teplé vody. Byt je osazen i klimatizační jednotkou zajišťující chlazení v horkých dnec a nocích. Bezpečností a protipožární dveře, dřevěné francouzské okno s trojskly a posuvnými dveřmi.
Celý resort situovaný na břehu vodní nádrže Lipno je vybudován ve vysokém standardu. Zabezpečení elektronickým vstupním systémem, recepce s ostrahou 24/7. Díky dělení domu na sekce jsou vždy na chodbě max. 3 byty. Součástí resortu se po jeho dokončení stane pětihvězdičkový hotel, jehož služeb budou moci rezidenti využívat. Mezi obytnou částí a hotelem bude vybudovaná promenáda s obchody vedoucí k molu s restaurací a nově budovaným vyhřívaným bazénem s filtrovanou vodou pouze pro rezidenty.
Vodní nádrž Lipno a krásná příroda v okolí nabízí nepřeberné možnosti sportovního, kulturního i volnočasového vyžití po celý rok i pro náročné.
Možno financovat za pomoci hypotečního, nebo jiného úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme. ID nabídky 23368.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Lipně nad Vltavou.