Prodej bytu 1+kk, Lipno nad Vltavou, 27 m2 (ID: 1231278)

Lipno nad Vltavou

2 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 202 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLipno nad Vltavou
IDN98205
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná27 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon

Origo partneři v Lipně nad Vltavou

Popis

Nabízím prodej apartmánu 1kk v osobním vlastnictví o výměře 28 m2 v blízkosti lipenského lyžařského areálu Kramolín. Nově vzniklé apartmány v rámci rozdělení původního penzionu, jehož rozsáhlá rekonstrukce skončila v roce 2021 je plně vybaven a ihned připraven k užívání. Součástí prodeje je parkovací stání před objektem a skladový prostor pro uložení věcí. Součástí ceny je i instalace kuchyňské linky.

Apartmán v osobním vlastnictví můžete plně a neomezeně užívat, popřípadě je možnost využít program pro správu a pronajímání apartmánu po celý rok.

Elektřina, otop i voda budou osazeny samostatnými měřícími přístroji.
Do společného fondu se platí 40Kč/m2/měs. Z této částky se hradí úklid společných vnitřních i vnějších prostor, údržba zeleně, správce objektu.

Vytápění apartmánu a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo. Teplo je rozvedeno do podlahového teplovodního vytápění.
Provoz internetového připojení již v ceně.

Celý penzion si můžete prohlédnout v 3D scanu. tento nabízený byt najdete pod záložkou apartmán č.8

Klientům rádi vyřídíme financování až na 35 let.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N98201. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N98205.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Lipně nad Vltavou.