Prodej bytu 2+kk, Kožino, Chorvatsko, 219 m2

Kožino, Chorvatsko

34 259 225 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaKožino, Chorvatsko
IDBV20505
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná219 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Představujeme vám zbrusu nové exkluzivní apartmány, nacházející se přímo u břehu azurového moře. V prominentní oblasti na severozápadě Zadaru – nazývané také Zadar Borik nebo Zadar Diklo vzniká 6 mimořádných apartmánů snů, které nemají konkurenci. Tato luxusní a unikátní nemovitost by měla připomínat vysněnou loď, která míří na moře, zatímco vy si můžete užívat západ slunce z infinity bazénu na střešní terase. Užijte si nesmírný komfort soukromí v těchto prostorných apartmánech.

Proč tato nemovitost
První linie u moře!
Soukromá střešní terasa s infinity bazénem a saunou.
Přímý přístup z výtahu do každého bytu.
Nádherné výhledy na západ slunce nad mořem.
Jacuzzi v apartmánech v prvním patře.
Prostorné podzemní parkoviště s možností dobíjení elektromobilů.
V blízkosti se nachází také několik golfových hřišť.
Do historického centra Zadaru s jeho památkami a atrakcemi se dostanete autem za 5 minut.
Velmi snadná dostupnost - letiště Zadar je vzdálené 20 minut.
Umístění
Apartmány se nachází u písečné pláže a pouhých 5 minut jízdy od historického centra Zadaru. V blízkosti se nachází také několik golfových hřišť nebo národní parky.

Zadar - krásná a léčivá
Zadar je místo, kde historie, kultura a krása Jaderského moře splývají do nezapomenutelného zážitku. Toto přístavní město vás okouzlí svým bohatým dědictvím, kde se střetávají prvky starověkých říší, středověké architektury a moderního umění, jako jsou například Mořské harvany, navíc je je obklopeno úchvatnou přírodou s velkou rozmanitostí.

Apartmány na prodej
Nově postavené apartmány s 2 ložnicemi. Každý apartmán bude mít terasu nebo střešní terasu, krytou terasu případně zahradu. Ke všem apartmánům navíc náleží 2 parkovací stání v podzemních garážích a sklepní prostory.

Vysoké standardy vybavení
Luxusní apartmány s klimatizací a podlahovým vytápěním.

Termín výstavby
Plánovaný začátek výstavby je stanoven na konec roku 2023.


Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.