Prodej bytu 2+kk, Jumeirah village circle, Spojené arabské emiráty, 79 m2

Jumeirah village circle, Spojené arabské emiráty

6 942 077 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaJumeirah village circle, Spojené arabské emiráty
IDTFT-2
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná79 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán 2+kk o celkové podlahové ploše 79 m2 v prestižním rezidenčním komplexu The Fifth Tower v Dubaji ve Spojených Arabských Emirátech. Apartmán se nachází v dubajské čtvrti Jumeirah Village Circle, která je výborně dostupná ze všech částí metropole.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským a jídelním koutem, jednou ložnicí, koupelnou a balkonem.

Apartmán je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a styl. Nabízí proto špičkové vybavení s nadstandardními úpravami, včetně šatních systémů evropských výrobců jako například keramiky španělské značky Gala, baterií přední značky Ramon Soler, nebo dlaždic z Turecka. Kuchyně jsou vybaveny moderními spotřebiči ve vysokém standardu. Každá bude vybavena lednicí, mikrovlnkou, troubou, plynovou varnou deskou, myčkou a vestavěnou digestoří.

K nemovitosti náleží také parkovací místo v garáži.

The Fifth Tower nabízí celou řadu vybavení pro aktivní i relaxační životní styl. K dispozici je bazén, fitness a wellness centrum, soukromé kino, dětská herna, hřiště a brouzdaliště, barbecue zóna pro společenská setkání, coworkingové prostory a mnoho dalšího.

Lokalita Jumeirah Village Circle je známá svým klidným prostředím, svěží krajinou a blízkostí klíčových atrakcí Dubaje. Projekt se nachází jen pár minut od ulic Mohammed bin Zayed a Quadra Road, což z něj dělá vynikající volbu jak pro rezidenty, tak i investory.

Dokončení projektu je plánováno na Q4 2026.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.