Prodej bytu 2+kk, Privlaka, Chorvatsko, 63 m2 (ID: 1293114)

Privlaka, Chorvatsko

9 396 719 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPrivlaka, Chorvatsko
IDMA20681
StavbaPanelová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná63 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Představte si, že se probouzíte každé ráno přímo u průzračného moře v jednom z těchto exkluzivních apartmánů s 1-3 ložnicemi, které se nacházejí v malebném přímořském letovisku Privlaka. Užijte si nezapomenutelné výhledy z prostorných teras a soukromých zahrad, či se nechte unést panoramatickými výhledy na moře a okolní ostrůvky ze střešní terasy. Tyto apartmány slibují dokonalé spojení komfortu a luxusu jen 20 kilometrů od historického Zadaru. Neváhejte a pořiďte si zde svůj druhý domov u moře!

Proč tato nemovitost
• Exkluzivní umístění v první linii u průzračného moře.
• Klidná lokalita nedaleko Zadaru.
• Pár kroků od mariny, kde zakotví i vetší plavidla.
• Prostorné terasy s výhledy na moře z každého apartmánu.
• Soukromé zahrady pro přízemní apartmány.
• Střešní terasy s fantastickým panoramatickým výhledem na moře a okolní ostrovy.
• 2 parkovací stání pro každý apartmán.
• Mezinárodní letiště Zadar s přímými lety z Prahy vzdálené cca 35 minut jízdy.

Umístění
Nabízené apartmány se nachází v první linii u průzračného moře, v klidné části přímořské vesničky Privlaka. Marina s možností zakotvení i větších plavidel je vzdálená pár kroků od apartmánů. Promenáda nabídne nejenom romantické procházky, ale také beach bar. Historické centrum Zadaru s nezaměnitelnou atmosférou se nachází cca 25 minut jízdy od apartmánů. Výhodou je také mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy vzdálené pouhých 35 minut.

Privlaka
Poklidná Privlaka se nachází v západní části Zadarské riviéry a jejím fenoménem jsou písečné pláže, které jsou v Chorvatsku výjimečné. Raritou je rovněž léčivé peloidní bahno, které má pozitivní účinky zejména pro osoby s atopickým ekzémem.

Privlaka vyniká pestrou možností výletů do okolí. Jen 4 km odsud leží bývalé královské město Nin, jehož prosperita je dlouhodobě svázána s výrobou mořské soli. Hned za Privlakou je také ostrov Vir. Pouze 19 km odsud je krásné historické město Zadar s mořskými varhanami. Na dosah jsou také úžasné národní parky Paklenica, souostroví Kornati, Krka či sladkovodní Vranské jezero.

Apartmány na prodej
Na prodej je celkem 18 apartmánů s 1-3 ložnicemi ve 2 budovách. Každý apartmán má vlastní prostornou terasu s výhledem na moře, přízemní apartmány disponují soukromou zahradou. Ke každému apartmánu náleží 2 parkovací stání. Společná střešní terasa uchvátí panoramatickými výhledy na moře a okolní ostrovy.

Termín výstavby
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na konec roku 2024 / začátek roku 2025.



Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Chorvatsku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.