Prodej bytu 3+kk, Praha - Staré Město, Dlouhá, 147 m2

Dlouhá, Praha 1 - Staré Město

26 949 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 128 431 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDlouhá, Praha 1 - Staré Město
ID0536
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná147 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Sotheby’s Int. Realty Czech Republic přináší k prodeji luxusní byt v samotném centru Prahy.

Světlý byt se dvěma ložnicemi ve čtvrtém patře původně barokního domu v prestižním projektu Palác Dlouhá. Srdcem celého bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je díky jihovýchodní orientaci a umístění v rohu domu plný přirozeného světla – atmosféru ještě umocňují vysoké stropy a dvoukřídlé dveře, díky kterým se dá celý prostor dále otevřít a propojit s okolními místnostmi. Kromě toho dispozice bytu nabízí dva pokoje – každý z nich má vlastní vchod, jeden z nich je propojený s obývacím pokojem a je tak vhodný k využití jako pracovna nebo pokoj pro hosty. V bytě je jedna koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta pro hosty a prostorná technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku, druhou koupelnu je v případě potřeby možné zřídit v jedné z ložnic. Prostorná hala nabízí díky nikám ve stěnách dostatek místa na vestavěné skříně pro další úložný prostor. Travertinové obklady v koupelnách, masivní dřevěné podlahy a originální prvky jako interiérové dveře respektující art deco styl celého projektu, dřevěná špaletová okna s mosaznými kličkami nebo štukové ozdoby dokreslují jedinečnou atmosféru celé nemovitosti.

Palác Dlouhá je výjimečný projekt luxusního bydlení v srdci pražského Starého Města. Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí a citlivě propojuje původní stavební styl art deco s moderními standardy bydlení, dodatečný komfort zajišťuje recepce. Nákupní Gurmet Pasáž v přízemí potěší všechny labužníky svým širokým výběrem čerstvých mezinárodních i lokálních potravin ve spojení s kreativitou jednotlivých konceptů. Ranní kávu a vyhlášenou kremroli si můžete ke snídani koupit u Cukráře Skály, na oběd zajít do prvotřídní bageterie Bánh Mì Makers a steak na exkluzivní večeři pořídíte v proslulém řeznictví Naše Maso skupiny Ambiente.

- Obytná plocha 147, 8 m2
- 2 ložnice
- Výtah
- Dům i byt po kompletní rekonstrukci
- Sdílená recepce
- Gurmet pasáž

Praha 1, Staré Město

Dlouhá ulice je vyhlášená řadou skvělých restaurací – stačí jmenovat La Bottega Bistroteka, Bistro Sister Hany Michopulu nebo Lokál. V těsné blízkosti je řada nejznámějších pražských pamětihodností jako je Týnský chrám, Anenský klášter nebo Staroměstské náměstí, stejně jako nejprestižnější pražská prodejní třída Pařížská. Veškeré praktické nákupy pohodlně zařídíte v nedalekých obchodních centrech Palladium nebo Kotva, které jsou, stejně jako metro B – Náměstí Republiky i zastávka tramvaje Dlouhá třída, vzdálené jen pár minut chůze.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.