Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Dlážděná, 104 m2

Dlážděná, Praha 1 - Nové Město

26 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 128 197 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDlážděná, Praha 1 - Nové Město
ID528251
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná104 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Představujeme jedinečnou nemovitost odpovídající požadavkům i těch nejnáročnějších klientů. Luxusní byt 3+kk k prodeji je situovaný na posledních dvou podlažích kompletně a stylově zrekonstruovaného domu s výtahem v prestižní lokalitě Nového Města s možností užívání společné střešní terasy.


Tento exkluzivní byt je navržený a interiér realizovaný profesionálním architektem. Výsledkem je nadčasový interiér v moderním designu, který nabízí nejen mimořádné bydlení, ale také maximální funkčnost. Nemovitost o celkové užitné ploše 104,3 m² se rozprostírá na dvou podlažích. Horní část bytu tvoří vstupní hala s elegantním schodištěm, dále reprezentativní obývací pokoj (34 m²) s lihovým krbem a otevřeným konceptem s jídelnou a kuchyní. Z velkých ateliérových oken obývacího pokoje se nabízí nádherný, panoramatický výhled na metropoli, který je umocněný zejména při večerním nasvícení města. U vstupu je šatna a samostatná toaleta. V dolní části najdete 2 ložnice (18,5 a 21,1 m²), koupelnu s toaletou, a také praktickou komoru. Nové vybavení bytu splňuje vysoké standardy kvality a je zahrnuto v ceně. Byt je vybavený klimatizací a rekuperací. K bytu náleží sklep o velikosti 3,1 m². Rezidenti domu mohou využívat unikátní společnou střešní terasu s výhledem na celé město a také saunu. Dům má zázemí recepce, a také vlastní parkování. Zde nabízíme možnost zakoupení parkovacího stání v ceně 1,8 mil. Kč.


Lokalita Prahy 1 - Nové Město Vám umožňuje pěší dostupnost většiny centra. V těsné blízkosti naleznete nákupní centrum Palladium, Masarykovo nádraží, historické památky jako je Prašná brána nebo náměstí Republiky či Senovážné náměstí. Okolí má zázemí prestižních pětihvězdičkových hotelů a také pestrý výběr z mnoha restaurací, prvotřídních kaváren, stylových bister nebo barů. Jednoduše máte také přístup k MHD.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.