Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Jateční, 104 m2 (ID: 1164162)

Jateční, Karlovy Vary

5 900 000 Kč
/za nemovitost
Původní cena 6.100.000 Kč
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJateční, Karlovy Vary
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná104 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+KK v centru Karlových Varu, v ulici Jateční. Celková plocha bytu ciní 104,29 m2. Byt je situován v 5 nadzemním podlaží nové cihlové budovy s výtahem, postavené v roce 2009. Výška stropu činí 2,80 m. Byt je v perfektním stavu, se prodává částečně zařízený nábytkem.
Podlahová krytina: kvalitní parkéty a keramická dlažba. Dálkové topení.
Byt se skládá z prostorné předsíně, obývacího pokoje s kuchynským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen s vanou a WC.
Cena bytu zahrnuje sklepní koji. Parkovací stání je možné dokoupit za cenu 330.000,- Kč.
V budově je k dispozici služba recepce 24 hodin denně, kamerový systém. Byt se nachází 10 minut pešky od lázenského centra města s kolonádou a minerálními prameny.
Na uzavřeném území komplexu je situované detské hříšte, parkoviště výhradně pro obývatele rezidence. Veškerá občanská vybavenost: supermarket LIDL, autobusová zastávka, restaurace atd. v peší dostupnosti. Útulné bydlení v centru lázenského mesta. Vřelé doporučujeme prohlídku tohoto atraktivního bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech.