Prodej činžovního domu, Praha - Lochkov, K Lahovské, 373 m2

K Lahovské, Praha, Lochkov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
dohodou
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaK Lahovské, Praha, Lochkov
ID00711
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná373 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti736 m2
Plocha zahrady528 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Garáž

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Na prodej nabízíme jedinečnou investiční příležitost ve formě nemovitosti, situované v křížení ulic Ke Slivenci a K Lahovské. Tato nemovitost nejenže nabízí vynikající bydlení, ale také přináší potenciál pro výnosné investování.

Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům s pultovou střechou a přistavenou přízemní garáží, který byl již přestavěn a dispozičně rozdělen na 4 bytové jednotky, garáž a parkovací stání.
Objekt původně jako rodinný dům, byl přestavěn a dispozičně rozdělen na 4 bytové jednotky, garáž a parkovací stání.

1 NP. Byt č. 1 s ateliérem-(107 m2) + zahrada s bazénem. Byt č. 2-(85 m2) se zahradou.
2.NP Byt č. 3 (73 m2) s velkou terasou (44 m2). Byt č. 4 (72 m2) s terasou (21 m2).
Aktuálně dochází ke zpracování a narovnání právního a faktického stavu, rozdělení jednotek a zapsání na listy vlastnictví.

Tato nemovitost nabízí možnost získání stabilního pasivního příjmu z nájmů bytových jednotek. Investoři mohou využít již (ve zpracování) rozdělení objektu na bytový dům a maximalizovat tak svůj výnos.
Nemovitost je také obklopena zahradou, kdy jedna bytová jednotka disponuje zapuštěným bazénem, což představuje další atraktivní prvek pro potenciální nájemce.

Na této investiční příležitosti je zvláště zajímavé její strategické umístění v žádané lokalitě s vynikající dostupností do centra Prahy.

Více informací k nemovité věci a další investičně - zajímavé informace k dispozici na požádání. Jedná se o jedinečnou investiční příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení a zároveň výnosnou investici v atraktivní lokalitě.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze.