Prodej činžovního domu, Praha - Vysočany, 1650 m2

Praha, Vysočany

94 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 447 976 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPraha, Vysočany
IDSP51
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná1650 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji činžovní dům o celkové ploše 1650m2, který se nachází na Praze 9 v těsně blízkosti metra trasy “B” a 5 minutách chůze od nákupního centra.
 
Jedná se o prodej samotné nemovitosti s prohlášením vlastníka.
Dům má šest nadzemních a jedno podzemní podlaží, celková bytová plocha — 1200m2.
 
Některé bytové jednotky jsou po částečné rekonstrukci. Fasáda budovy proběhla rekonstrukce a byla zateplena. Všechny jednotky mají rozlohu cca 35m2 až 60m2.
 
Velice žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v okolí a výbornou dopravní dostupností. Na Václavské náměstí se autem dostanete za pouhých 12 minut, 15 minut vám zabere cesta metrem. Hned před domem najdete i tramvajovou zastávku. Lokalita je obklopená zelení a nabízí širokou škálu sportovních a kulturních možností jak pro dospělé, tak pro děti. Množství moderních dětských hřišť, rybník, nákupní centrum — to všechno je v docházkové vzdálenosti.
 
Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte nás kontaktovat. Kompletní informace vám rádi poskytneme na osobní schůzce po podpisu NDA.
 
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP51.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze.