Prodej rodinného domu, Hřivice, 190 m2 (ID: 1162725)

Hřivice

5 300 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 25 258 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHřivice
IDN10604
StavbaKamenná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy280 m2
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti533 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Hřivicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte vkusně a účelně zrekonstruovaný dům v klidné lokalitě a s příjemnou dojezdovou vzdáleností do Prahy, Loun či Rakovníka? Tak právě Vám je určena naše nabídka domu v obci Hřivice okres Louny. Prodej domu o dispozici 6+1, jehož podlahová plocha činí 190 m2, je postaven na pozemku o celkové výměře 533 m2.

Dispoziční uspořádání domu je následující:

1. NP - zádveří, chodba, 1 pokoj, koupelna s WC, otevřená dispozice obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou se vstupem do zahrady s pergolou.

2. NP - 4 pokoje, chodba, koupelna, samostatné WC.

Dům je částečně podsklepen. Půda je částečně pochozí. Na pozemku se dále nachází garáž (21 m2) a drobná hospodářská stavba, tč. sloužící pro uskladnění zahradní techniky.

V letech 2018 - 2022 proběhla rozsáhlá rekonstrukce domu - nová střešní krytina (betonové tašky), plastová okna, veškeré rozvody, interiéry, zateplení stropů i pláště domu. K vytápění domu a ohřevu vody slouží tepelné čerpadlo nainstalované v r. 2023. Milovníci hřejivého tepla a ohně ocení krbová kamna v obývacím pokoji. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci. PENB se zpracovává, proto nyní uvedena energetická třída "G".

Veškerá občanskou vybavenost najdete v blízkém okolí. Stejně tak jako historické i přírodní zajímavosti - zámek Nový Hrad, zřícenina hradu Pravda, klášter Dolní Ročov, pozůstatky hradu Džbán, Čertův kámen, naučná stezka Kounovské kamenné řády a další nekonečné toulky okolní krajinou.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Číslo zakázky: 10604

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hřivicích.