Prodej činžovního domu, Kladno, T. G. Masaryka, 178 m2 (ID: 1155031)

T. G. Masaryka, Kladno

12 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaT. G. Masaryka, Kladno
ID57613
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná237 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha178 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji hezký dům, který se nachází ve spodní části pěší zóny na hlavní ulici T.G. Masaryka v Kladně.
Přímo z pěší zóny je vstup do dvou samostatných obchodních prostorů s velkými výlohami. Větší o výměře cca 64 m2 má nové elektrické rozvody, menší prostor je poloviční, cca 31m2. V současné době jsou oba tyto prostory prázdné a nabízejí se k pronájmu. Dům je částečně podsklepen cca 18m2.

V prvním patře domu nalezneme byt o výměře cca 84m2 s teráskou a výhledem do malého dvorečku. Byt je dlouhodobě pronajatý platícím nájemníkům. Nájemní smlouvu k bytu lze vypovědět s tří měsíční výpovědní lhůtou. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Vytápění je zajištěno v jedné z provozoven plynovým kotlem, byt a druhá provozovna využívá plynové vafky. Nad bytem se nachází půdní prostor o velikosti cca 40m2 vhodný k vybudování další bytové jednotky. Střešní krytina je asfaltový šindel.

Po pár metrech od domu dojdeme na náměstí Starosty Pavla, kde se pořádají různé akce a trhy, v okolí domu jsou na dosah obchody, restaurace, banky, pojišťovny, lékař, pošta, kadeřnictví, zámecký park. Pěší zóna, na které dům stojí se v současné době revitalizuje a cílem proměny této části města je přilákat sem v budoucnu co nejvíce lidí.

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost do celého města i okolí díky zastávkám MHD a autobusovému nádraží, které je nedaleko. Nájezd na dálnici D5 a D6 trvá jen pár minut. V současné době se na Kladně buduje rychlodráha, která značně urychlí dopravu mezi Kladnem a Prahou.

V případě zájmu o prohlídku, více fotografií a informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme zajistit financování nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Kladně.