Prodej činžovního domu, Kladno, Váňova, 185 m2 (ID: 1155024)

Váňova, Kladno

14 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaVáňova, Kladno
ID57612
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná228 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha185 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji zajímavě řešený rohový dům, který se nachází na Kladně ve Váňově ulici a disponuje se dvěma byty a oblíbenou hospůdkou.

Přímo z ulice vstoupíte do hospůdky Caffé u Hada, která má následujícími prostory: 46m2 k sezení + při hezkém počasí je možnost posezení venku, přípravna 10 m2, šatna pro personál 4,5m2, toalety 7,7m2 a sklep 9m2. Vytápění zajišťuje jeden rok starý kondenzační kotel. Provoz zařízení je i se zahrádkou zcela bezproblémový ke svému okolí.

V prvním patře domu nalezneme byt 2+1 o výměře cca 76m 2 a ve druhém patře podkrovní byt 1+1 cca 30m2 s teráskou cca 11m2, ze které se nabízí příjemný výhled na přilehlé uličky. Oba tyto byty mají vlastní vchod, mimo restauraci a jsou v současné době pronajaty.

Dům má napojení na veřejnou kanalizaci a vodovod, elektřina je v mědi. Vytápění zajišťuje pro každý byt vlastní plynový kotel. Střecha je nová, cca tři roky a pokryta betonovými taškami bobrovkami. Tato lokalita je klidná, ale velmi frekventovaná. Lidé ji často využívají k setkání s přáteli a relaxaci během dne či po práci. V okolí nalezneme cukrárnu, vinotéku, pizzerii, obchůdky, kadeřnictví, banku, pojišťovnu, kadeřnictví, park. Ulice, kde se dům nachází, přímo navazuje na pěší zónu, která se v současné době revitalizuje s cílem přilákat do centra v budoucnu co nejvíce lidí.

V blízkosti domu je také veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost do celého města i okolí díky zastávkám MHD a autobusovému nádraží, které je nedaleko. Nájezd na dálnici D5 a D6 trvá jen pár minut. V současné době se na Kladně buduje i rychlodráha, která značně urychlí dopravu mezi Kladnem a Prahou.

Tento dům je skvělou investiční příležitosti, díky nové střeše a průběžně dělaným renovacím nepotřebuje žádnou zásadní investici. Velkým plusem je také dlouhodobě 100% obsazenost domu platícími nájemníky a zajímavý roční výnos. Všechny nájemní smlouvy jsou v tomto domě na neurčito, v případě potřeby nového majiteli lze kterýkoliv prostor uvolnit s danou výpovědní lhůtou.

V případě zájmu o prohlídku, více fotografií a informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám také pomůžeme zajistit financování této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Kladně.