Prodej činžovního domu, Kladno, náměstí starosty Pavla, 402 m2 (ID: 1155019)

náměstí starosty Pavla, Kladno

16 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 78 634 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanáměstí starosty Pavla, Kladno
ID66290
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná402 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Exkluzivní investiční příležitost prodeje nájemního domu s nově vzniklou kavárnou a třemi bytovými jednotkami v centru Kladna na nám. Starosty Pavla.

Vážení investoři a milovníci nemovitostí, rád Vám představuji jedinečnou investiční příležitost v podobě výjimečného objektu, který kombinuje bydlení a podnikání pod jednou střechou. Tato nemovitost nabízí nejen atraktivní bytové jednotky, ale i nově vzniklou kavárnu v přízemí. To ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají rozmanité možnosti využití a zajištění stabilního příjmu. V domě se nachází bytová jednotka 1+kk o velikosti 25 m2 ideální pro jednotlivce nebo jako investice do krátkodobého pronájmu. Bytová jednotka 2+kk o velikosti 89 m2 - prostorný a světlý byt, který poskytne pohodlí pro páry nebo malé rodiny. Bytová jednotka 3+kk o velikosti 99 m2. Největší bytová jednotka s dostatkem prostoru pro život rodiny nebo jako lukrativní pronájem. V přízemí domu se nachází nově vzniklá kavárna o velikosti 70 m2. Stylově zařízený prostor s potenciálem stát se oblíbeným místem setkávání v okolí. V přízemí na dvoře domu jsou dva menší sklady v o velikostech 20 m2 a 29 m2, které poskytují dostatek úložného prostoru. Dům je částečně podsklepený, sklep je o velikosti 34 m2.

Tato nemovitost se nachází v samém srdci Kladna na historickém náměstí pár kroků od radnice. V okolí domu se nachází obchody, restaurace a další služby. Poloha domu zajišťuje vysokou míru viditelnosti a přístupnosti, což je klíčové pro úspěšný podnikatelský záměr.

Celý objekt procházel průběžně renovacemi a jeho stav tak nevyžaduje žádné zásadní investice. Pořízení této nemovitosti představuje mimořádnou příležitost pro získání stabilního příjmu z pronájmů, obsazenost domu je dlouhodobě 100%.

Zajímavou možností je využití domu ke krátkodobým pronájmům. Tento segment v centru Kladna zcela chybí a provozovatelka kavárny je nakloněna spolupráci jak s případným ubytováním hostů, tak možnosti poskytnutí snídaní.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vaše nabídky a jsem připraven odpovědět na jakékoli dotazy.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Kladně.