Prodej rodinného domu, Nelahozeves, Akátová, 158 m2 (ID: 1147173)

Akátová, Nelahozeves

7 590 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 36 172 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaAkátová, Nelahozeves
ID05968
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná158 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti182 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Nelahozevsi

Úklidové služby

Popis

Cenové dostupný řadový rodinný dům o dispozici 5+kk a užitné ploše 150m2 s vlastní zahradou v blízkosti Prahy je právě k dispozici!

Jedná se o dům v projektu Anglického resortu, kolaudovaný v roce v 2009. V přízemí nabízí velice prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, která je kompletně vybavená veškerými spotřebiči. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu s terasou a krbem, bazénem a zahradním domkem. Dům má celkem čtyři ložnice, jedna větší je v podkroví. Také má dvě toalety, jednu v přízemí a druhou v prvním podlaží s podlahovým vytápěním. Je zde dostatek úložného místa v podobě dvou technických místností a jedné velké vestavěné skříni na chodbě v prvním patře. Dům je částečně vybavený, vymalovaný a nevyžaduje již žádnou rekonstrukci, je tedy vhodný k okamžitému nastěhování.

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel umístěný v technické místnosti.

Tento anglický resort se nachází v klidné lokalitě kousek od Kralup nad Vltavou, které mají veškerou občanskou vybavenost a také vlakové nádraží, odkud jezdí pravidelné spoje do Prahy a cesta trvá půl hodiny. Přímo v resortu je umístěno velké dětské hřiště, fotbalové hřiště, stolní tenis a dokonce i kamenné ohniště pro opékání buřtů.

Pokud máte více dotazů, neváhejte mě kontaktovat, těším se na Vás na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!