Prodej rodinného domu, Nelahozeves - Lešany, K Jánu, 161 m2

K Jánu, Nelahozeves, Lešany

9 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Jánu, Nelahozeves, Lešany
ID02616
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná161 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti306 m2
Plocha zahrady230 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Terasa
Parkování

Origo partneři v Nelahozevsi

Úklidové služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji velice příjemný, krajní ŘRD o dispozici 5+1 s parkovacím stáním pro 3 auta před domem, terasou a zahrádkou v obci Lešany u Nelahozevsi.

V přízemní domu naleznete prostornou kuchyň s jídelnou a světlý obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a zahrádku, dále koupelnu, šatnu (pracovnu), technickou místnost a komoru. Italská kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči.

V 2NP naleznete ložnici, která lze rozdělit na 2 pokoje, druhý pokoj s vestavěnými skříněmi a koupelnu s vanou a sprchovým koutem.
Z 2 NP je vstup do dalšího patra, kde naleznete další prostorný pokoj s nádherným výhledem do krajiny.

Velikou výhodou tohoto ŘRD je velké množství úložných prostor, velice zdařilá dispozice, kvalita použitých materiálů a příjemná zahrádka s terasou a zahradním domkem.

Dům byl kolaudován v roce 2010. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem stejně jako ohřev teplé vody. Odpad je sveden do veřejné kanalizace. Voda zajištěna z veřejného zdroje.
Plastová okna obytných místností jsou vybavena vnitřními žaluziemi. RD je rovněž vybaven zabezpečovacím a kamerovým systémem.
ŘRD je celkově zateplen vč. střešní konstrukce - díky tomu jsou celkové poplatky za energie velice nízké. (Aktuálně cca 4.000,-)

Na rovinatém pozemku naleznete příjemnou terasu s posezením, okrasnou zahradu a zahradní domek.

V obci naleznete několik obchodů i restaurací, je zde: pošta, knihovna, MŠ, ZŠ, kulturní dům, fotbalové a dětské hřiště, nebo kino.

Výborné spojení do Prahy: cca 20 min autem.

V případě Vašeho zájmu o tuto nemovitost mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!