Prodej ubytování, Mariánské Lázně, třída Vítězství, 750 m2

třída Vítězství, Mariánské Lázně

16 960 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 826 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresatřída Vítězství, Mariánské Lázně
ID153
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná750 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Mariánských Lázních

Popis

Výjimečná investiční příležitost. V zastoupení klientů si Vám dovolujeme nabídnout komplex dvou nemovitostí v Mariánských Lázních, v městské části Hamrníky, cca 3 kilometry od centra města. Vyhledávaný a prosperující hotel Pelikán a velký rodinný dům na sousední parcele.

Hotel Pelikán byl postaven jako novostavba v devadesátých letech minulého století a zkolaudován v roce 1994. Od té doby je pečlivě a důkladně udržován a pravidelně probíhají dílčí rekonstrukce podle potřeby. Hotel tak plně vyhovuje všem nárokům moderní doby a nevyžaduje žádné další okamžité investice. Ve třech podlažích hotel nabízí celkem 44 lůžek (s další možností přistýlek) ve 22 pokojích. V přízemí jsou umístěny dva bezbariérové pokoje, v prvním patře je dalších 10 pokojů a stejně tak v patře druhém. Hotel nemá výtah. Všechny pokoje jsou stejného rozměru (17 m2), jsou dvoulůžkové a mají standardní zařízení a vybavení. Koupelna s toaletou a sprchovým koutem, televize, internet (WiFi), telefon. V přízemí hotelu se nachází útulná hotelová restaurace (50 míst) s plně vybavenou kuchyní a odpovídajícím skladových zázemím, prádelna, kotelna, místnost pro masáže a kancelářské prostory. Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě a má vlastní plynovou kotelnu. Pokoje jsou vytápěny radiátory, v koupelnách je podlahové topení, stejně tak v hotelové restauraci.

Celková užitná plocha činí 750 m2. Pozemek má rozlohu 702 m2, z toho 320 m2 je zastavěná plocha.

Hotel je hojně využíván českými i zahraničními návštěvníky a v období březen až říjen má téměř stoprocentní obsazenost.

Na sousední parcele o velikosti 596 m2 stojí velký rodinný dům, který před nedávnem prošel kompletní rekonstrukcí, provedenou s citem, vkusem a za použití těch nejkvalitnějších materiálů. V přízemí domu se nachází jeden apartmán (44 m2) a další tři pokoje hotelového typu, včetně příslušenství, dílna a garáž. Pokoje v přízemí jsou už dnes využívány pro rozšíření nabídky sousedního hotelu. Celé první patro zabírá nadstandardní bytová jednotka o dispozici 4+kk o podlahové ploše přes 150 m2.

Fungující a prosperující hotel a sousední velký rodinný dům, celkem 1.298 m2 pozemků.. Každou z nabízených nemovitostí je také možné koupit samostatně, ale cenová nabídka za obě najednou je výhodnější. Využijte této ojedinělé příležitosti k výhodné investici do lázeňství a turistického ruchu v krásném lázeňském městě, které je součástí Seznamu světového dědictví UNESCO. Zavolejte, rádi Vám poskytneme další informace, případně vás nabízenými objekty provedeme.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Mariánských Lázních.