Prodej bytu 3+kk, Klíčany, Na Cihelně, 91 m2

Na Cihelně, Klíčany

9 890 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 133 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Cihelně, Klíčany
IDVS178
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná91 m2
Patro1.
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady86 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti75 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Klíčanech

Úklidové služby

Popis

Evidenční číslo / ID zakázky: VS178

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+kk s velkou zahradou, balkonem, sklepem, garážovým a venkovním parkovacím stáním o velmi pohodlné ploše 91 m2 (+ zahrada 86 m2), který se nachází ve zvýšeném prvním podlaží cihlové novostavby pouze 10 minut autem do Prahy v Klíčanech, Praha - východ. Nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody velkoměsta na dosah ruky, ale přitom mít pohodlí a klid pro svou rodinu.

Interiér tvoří obývací pokoj spojený se zařízenou kuchyní o rozloze 35 m2. Pokoj je dokonale prosvětlený díky francouzským oknům, z nichž jedno umožňuje vstup na prostornou zahradu o rozloze 86 m2, kde lze umístit terasu se vším, co je potřeba pro příjemné posezení s přáteli. Zároveň zde určitě zbude dostatek místa i pro dětské vybavení a hračky. Příjemným doplňkem je, že díky jihovýchodní orientaci je zahrada po většinu dne osluněná. Dále v bytě se nachází ložnice, 18 m2, s oddělenou prostornou šatnou a přístupem na balkon 4 m2. Následuje další prostorný pokoj o ploše 19 m2. Z výrazných příjemných prvků bytu stojí za zmínku také podlahové vytápění v celém bytě. Všechny pokoje jsou samozřejmě samostatné. Zaslouží si pozornost, že byt není dávno prošel nákladnou renovací, jak je vidět na fotografiích. Krásná koupelna s vanou a oddělenou toaletou s vybavením od HANSGROHE a LAUFEN. Dveře v bytě jsou od společnosti SAPELI. K dispozici také komora. Ve vchodu, kde se byt nachází, je pouze 9 bytů. V domě se také nachází kočárkárna.

Díky kvalitnímu provedení včetně podlahového vytápění a dispozici velkorysé zahrady, balkonu, sklepu, krytého garážového a venkovního parkovacího stání, výborné poloze s dostupností do Prahy je tato nabídka výjimečnou volbou domova pro vaši rodinu. Za zmínku stojí také nízké provozní náklady. Nenechte si ujít tuto příležitost.

Rezidence Klíčanka se nachází v klidné části v Klíčanech, který leží jen pár minut od hranice Prahy. Byt je ideální pro ty, kteří chtějí bydlet v klidném prostředí malé obce a zároveň mít dobrou dostupnost do Prahy. V obci je kompletní občanská vybavenost - mateřská školka, dětské hřiště, fotbalové hřiště, restaurace, obchod, knihovna a úřady. Pro ty, kteří rádi tráví čas venku, jsou v blízkosti 2 rybníky. Pro cyklisty je zde napojení na síť cyklotras. Autem se dostanete po dálnici do metropole za 10 minut a autobusem ke stanici metra Kobylisy během cca 20 minut. Klíčany tak představují skvělý kompromis mezi životem ve velkoměstě a na venkově.

Energetická třída PENB 'B' — velmi úsporná. Uvedená cena nezahrnuje provizi realitní kanceláře ve výši 360 000,- Kč.
Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Klíčanech.