Prodej bytu 3+kk, Mukařov, 54 m2

Mukařov

7 850 000 Kč
/za nemovitost
Vč. provize a právních služeb, dokončený a zkolaudovaný byt
Hypotéka od 37 411 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMukařov
ID256-NP00628
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná54 m2
Patro1. z 2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy581 m2
Plocha zahrady50 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Mukařově

Úklidové služby

Popis

PRODEJ ZAHÁJEN - nabízíme luxusní bezbariérový byt 3kk/Z - se zahrádkou, terasou a sklepem (celkem 51 m2 + 14 m2 terasa na zahrádce 50 m2 + 3 m2 sklep) v exkluzivní lokalitě obce Mukařov u Říčan, okres Praha-východ. Tato nemovitost v centru Mukařova je skutečnou a jedinečnou příležitostí pro ty, kteří ocení luxus a komfort ve spojení s kompletní občanskou vybaveností.

Hlavní body nabídky:
- kvalitní, luxusní, exkluzivní novostavba
- dokončený byt se zahrádkou i sklepem, vlastní dekory
- moderní technologie, optický kabel
- nízké náklady na provoz, tepelné čerpadlo, rekuperace
- velké parkoviště s autonabíječkou, uzavřený areál
- kompletní občanská vybavenost
- hned za Prahou, výborné spojení
- široké možnosti volnočasového vyžití

Tato luxusní nemovitost je skutečným pokladem pro náročné kupující. Její kvalita a exkluzivní charakter zaručují, že si zde vytvoříte domov, který vám poskytne vše, co potřebujete pro život v nejvyšších standardech. Bezbariérový vchod je hned z parkoviště.

Cena je uvedena za dokončený a zkolaudovaný byt. Interiér a dekory ve Vašem bytě lze zatím vybrat dle Vašich představ. Nabízený byt 3kk/Z (může být i prostorné 2kk) má vnitřní užitnou plochu 52 m2 + zahrádku s terasou 50 m2 + větší sklep 3m2. Bydlení zde = nízké měsíční náklady.

Sítě kabelové televize a kabelové rozvody jsou samozřejmostí. A pokud se Vám odsud nebude chtít do práce / kanceláře, je možné i připojení internetu optickým kabelem.

Tato nemovitost nabízí řadu dalších výhod a unikátních vlastností. Např. disponuje nízkoenergetickými systémy ve standardu, což zaručuje nízké náklady na provoz. Topení je zajištěno tepelným čerpadlem s moderním podlahovým systémem vytápění a rekuperací.

V konečné ceně jsou i parkovací místa vč. společného - osazeného nabíjecí stanicí pro elektromobily. Vše v uzavřeném areálu bytového domu v absolutním bezpečí. Referenční stavby jsou v okolí.

Obec Mukařov je bohatá na občanskou vybavenost - v blízkosti naleznete školu, školku, zdravotnická zařízení, poštu, supermarkety a kompletní síť obchodů a služeb. To vám zajistí pohodlný a bezproblémový přístup ke všem potřebným službám.

Dopravní dostupnost automobilem: Praha 21 km metro A i C, vlak Říčany 5 km. PID: Autobusová zastávka je jen 100 m u domu, spoje na Prahu jezdí každých 10-30 min. Jedná se o hlavní trasu na Kutnou Horu, BUS jezdí od brzkých ranních hodin do půlnoci včetně nočního spoje.

Okolí nabízí řadu možností pro trávení volného času, v obci jsou hřiště s různým zaměřením. Na protékajícím Jevanském potoku je soustava rybníků. Velmi krásná lokalita nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití vč. koupání i rybaření. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, představíme Vám nejen byt, ale i obec a její okolí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Mukařově (okr. Praha-východ).