Prodej ubytování, Dolní Žandov - Horní Žandov, Horní Žandov, 386 m2

3 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresa
IDMB14/2023
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná386 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti386 m2
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
DopravaSilnice, Autobus
Garáž
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Dolním Žandově

Popis

Nabízím k prodeji penzion s restaurací v obci Horní Žandov na Chebsku. Objekt je tvořen z restaurace, penzionu a
rekonstruovaného provozního bytu o dispozici 2+KK.
Restaurace se salonkem se nachází v přízemí a má kapacitu cca 30 míst. V prvním patře v podkoroví jsou umístěny 4 pokoje s vlastní koupelnou. Ubytování je možné pro devět osob. Penzion je v tuto chvíli příležitostně využíván. Část domu, kde se nachází byt a kuchyně je podsklepena. Celý objekt je vytápěn automatickým kotlem na tuhá paliva, v restauraci a salonku jsou i krbová kamna.
Byt 2+kk je umístěn v přízemí domu a má samostatný vchod. Zahrada je z části okrasná, nachází se zde chatka se zavedenou vodou a elektřinou, dále pak altán a část pozemku , kde je plechová garáž, místo pro skladování a čističku odpadních vod.
K objektu náleží parkovací místa. Objekt je možné provozovat ihned.
V obci Dolní Žandov se nachází školka, škola, obchody a lékaři. Penzion je vzdálen od Mariánských Lázní 15 km, Chebu 20 km, Lázně Kynžvart cca 7 km.
Nemovitost je vhodná k jinému drobnému podnikání či výrobě. Další možností je přestavba penzionu na více bytových jednotek.
Více informací u realitního makléře. Koupi nemovitosti lze realizovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám pomůžeme zprostředkovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Dolním Žandově.