Prodej chaty, Plzeň - Křimice, Evansova, 35 m2

Evansova, Plzeň, Křimice

3 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 489 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaEvansova, Plzeň, Křimice
ID0329
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná35 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy35 m2
Plocha nemovitosti409 m2
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Satelit
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte chatu na periferii Plzně a s možností dojezdu plzeňskou MHD? Chata se nachází na rozhraní městské části Plzeň - Skvrňany a obcí Vejprnice, v chatové osadě zvané "Na Brůdku" v katastrálním území Křimice. Je tedy poměrně rychle dostupná z jakékoliv městské části Plzně.

Kopta reality nabízí prodej chaty s garáží a balkonem na svažité parcele čítající celkovou plochu 404 m2 a to pouhých 300 m od autobusové zastávky "U Viaduktu" /směr od Skvrňan na Vejprnice, Tlučnou a Nýřany/. Nicméně chata je dobře dostupná i od zastávek vlaku Vejprnice/Skvrňany a tram.zastávek ve Skvrňanech. Přízemí chaty je zděné a je zasazeno do svažitého terénu, kde plní funkci garáže s technickou místností a prostoru koupelny se sprchovým koutem. Horní patro chaty je přístupné z verandy s menším schodištěm a je celé obytné, zároveň je zateplené vatou s dřevěným opláštěním. Patro tvoří 2 pokoje (samostatná ložnice a obývací pokoj s kuchyní, která je oddělena obývací stěnou). Z kuchyně je vstup na prostorný balkón na J / JZ stranu. Celá oblast je využívána jak rekreačně , tak k trvalému bydlení. Přístup k chatě je přímo z hlavní komunikace Plzeň - Vejprnice, cesta vede do kopce po dobře sjízdné asfaltové komunikaci. Jelikož je chata v horní části kopce, je odtud velmi dobrý výhled jižním a západním směrem. I když je chata na periferii města panuje zde klid. Parkování je možné jak v garáži, tak na pozemku za vraty. Při větším počtu zájemců si majitel vyhrazuje možnost aukce na cenu.

Sítě:
Chata byla celoročně využívána, je napojena na elektřinu 230V, 380V a taktéž na obecní vodovodní řad. Odpad je sveden do jímky na vyvážení, která se nachází přímo u vjezdových vrat na pozemek.

Budu se na Vás těšit na prohlídce chaty.
Jan Kopta, DiS.
realitní makléř a jednatel Kopta reality s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Plzni.