Prodej chaty, Plzeň, 50 m2 (ID: 1235134)

Plzeň

3 500 000 Kč
/za nemovitost
vč.všech právních služeb a provize RK
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPlzeň
ID0071-NP04356
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná50 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti358 m2

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte chatičku v blízkosti MHD, kde můžete strávit letošní léto bez dalších investic ?
Nabízíme ke koupi chatičku, která prošla kompletní rekonstrukcí a je plně vybavena.
Nachází se v Liticích, v dojezdové vzdálenosti 8 min z Plzně Bory, nebo pěšky 20 min od zastávky Mhd v Liticích, v zahrádkářské osadě "Osadní". Celá osada je oplocena a vstup a vjezd mají pouze vlastníci pozemků.
V přízemí je chodba, koupelna se sprchovým koutem, wc a přípojkou na pračku, dále pokoj s kuchyňskou linkou, jídelním stolkem, sedací soupravou. Je zde i malá komora.
V podkroví je další pokoj s 5 postelemi.
Chatka je podsklepená (32M2). Ve sklepě se nachází dvě místnosti, v jedné jsou 2 nádrže na dešťovou vodu a elektrický boiler. V druhé je uskladněno zahradní nářadí.
Je zateplená (5 cm polystyren). K topení v chladných dnech složí olejový radiátor. Jsou zde plastová okna se sítěmi proti hmyzu.
Pitná voda je k dispozici z nedaleké studny, která zásobuje vodou i ostatní chatky. Dále je zde studna pro užitkovou vodu a lze užívat i vodu z potoka.
Na pozemku u chatky je kryté venkovní sezení, skleník, malý zděný bazének. Majitelé zde udržují záhony k pěstování zeleniny.
Příspěvky do svazu zahrádkářů jsou cca 1000,-Kč/ rok, náklady na elektřinu v chatce cca 1500,-Kč/ rok.
Parkování je možné přímo u chatky, nebo na parkovišti u vjezdu do osady.
Jedná se o klidné místo v těsné blízkosti města s perfektní dostupností.
V okolí se nachází Borský přehrada, Borský park.
Pro další informace a termín prohlídky volejte makléřku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Plzni.