TOP developer přichází s nabídkou stovek nových bytů v Praze

Hlavní město Praha je dlouhodobě jednou z vůbec nejatraktivnějších a nejžádanějších lokalit pro bydlení. Logicky zde proto neustále vznikají nové objekty, v nichž si lze pořídit byt. Jestliže i vy hledáte bydlení v Praze a dáváte přednost nákupu bytu v novostavbě, pak vás jistě zaujme nabídka jednoho z předních tuzemských developerů.

Nyní je na výběr z více než 300 bytů v zajímavých částech Prahy

Společnost FINEP patří již řadu let mezi TOP developery, kteří se specializují na realizace nového bydlení v Praze. Aktuálně zájemcům o nové byty v Praze nabízí v rámci 7 projektů celkem 324 bytových jednotek. Jde o byty v různých velikostech a dispozicích, takže si na své mohou přijít zájemci o menší, ale i prostorné bydlení.

FINEP realizuje stavby hned v několika městských částech. Jedním ze zmíněných sedmi projektů je třeba Britská čtvrť, jež se nachází přímo v centru Prahy, nedaleko zastávky metra Stodůlky. Jde tak o perfektní příležitost získat bydlení v Praze, u něhož nebudete muset řešit dopravní dostupnost a občanskou vybavenost, což ostatně platí i pro ostatní projekty. Dalším z nich je třeba nové bydlení kousek od Prokopského údolí. Tam se spojuje velkoměstský život s přírodou, do níž se budete moci vydávat na procházky během volných chvil, aniž byste museli někam dlouze a složitě cestovat autem či veřejnou dopravou.

Výhody nákupu bytu u FINEP

Najde se hned několik důvodů, proč se obrátit právě na FINEP. V první řadě nabízí nové byty v Praze v poměrně značném počtu. Dalším argumentem pro spolupráci je fakt, že v rámci každého projektu FINEP zpřístupňuje veřejnosti vzorové byty. Na nich krásně uvidíte, jak můžete v blízké budoucnosti bydlet. Po nákupu nového bydlení v Praze u zmíněného developera navíc máte možnost vytvořit si vlastní návrhy interiérů tak, aby vám nové bydlení už od počátku sedlo na míru. To u mnoha jiných developerských společností nebývá zvykem.

Comments are closed.