Chcete prodat nemovitost na Praze 5? Obraťte se na spolehlivou realitní kancelář

Prodej nemovitosti, ať už se jedná o komerční budovu, bytovou jednotku, nebo rodinný dům, je časově náročný. Pokud tedy nemáte prostor na přijímání telefonů od potenciálních zájemců, jejich lustraci, realizaci prohlídek, právní a finanční záležitosti, svěřte práci do rukou profesionálů z realitní kanceláře. V následujících řádcích vám představíme společnost, která vám pomůže s prodejem jakékoliv nemovitosti v městské části Praha 5.

RE/MAX Anděl jakožto pobočka významné sítě realitních kanceláří RE/MAX se zaměřuje především na Prahu 5 a okolí, kam spadají lokality jako Hlubočepy, Košíře, Motol, Radlice, Smíchov a podobně. Právě proto najdete tuto pobočku i pod názvem realitní kancelář Praha 5.

Fotografie od uživatele MART PRODUCTION ze služby Pexels

Poutavá inzerce

Pravděpodobně vás nepřekvapí, že je na prodej nemovitosti v lokalitě Prahy 5 vhodná doba, protože se tato městská část neustále rozvíjí, a proto je zde o nemovitosti obrovský zájem. Realitní kancelář se postará o nafocení nemovitosti, vytvoří poutavý prodejní inzerát, takže vy se nemusíte o nic starat. Inzeráty prezentuje nejen na svých webových stránkách s vysokou návštěvností, ale i na realitních portálech. Inzerát se tak dostane k statisícům potenciálních zájemců.

V současné době má o pěkné a reprezentativní nemovitosti Praha 5 docela nouzi. Jakmile se začne nějaká atraktivní nemovitost nabízet, během chvíle je v rezervaci. Právě to je dobrá zpráva pro prodejce, protože se mohou těšit na to, že se prodej uskuteční docela rychle. Samozřejmě, není to pravidlo, neboť záleží na stavu nemovitosti, konkrétní adrese a dalších parametrech.

Byty i rodinné domy

V podstatě nezáleží na tom, jestli potřebujete prodat byt, nebo vás zajímá spíše prodej domu v lokalitě Prahy 5, protože pracovníci z realitní kanceláře RE/MAX Anděl vám vždy vyhoví. Pomohou vám prodat za co nejvyšší možnou tržní cenu.

Stačí zadat do vyhledávače fráze jako domy Praha 5, reality Praha 5 či nemovitosti Praha 5 a mezi prvními se vám objeví RE/MAX Anděl, jenž má danou oblast dokonale zmapovanou.

Comments are closed.