Developerská společnost ENDEKA dělá Brno hezčí

V současné době se spousta developerských společností zaměřuje na výstavbu projektů od základů. V centrech měst se přitom nachází spousta starších objektů, které po kompletní rekonstrukci nabídnou moderní bydlení.

Děláme Brno hezčí,“ přesně tak zní motto developera ENDEKA. Starší budovy v centru moravské metropole chátrají, přitom je obrovská škoda, aby zely prázdnotou. ENDEKA pluje proti proudu a jako developerská firma odkupuje starší nemovitosti a vdechne jim nový život.

ENDEKA citlivě rekonstruuje staré domy v Brně

Pokud nemáte dostatek prostoru ani volných peněžních prostředků na renovaci staršího domu, svěřte ho do rukou odborníka, jenž vykupuje nemovitosti za nejvyšší tržní ceny. ENDEKA aneb developer Brno vám tak ušetří spoustu starostí, protože nemusíte platit provize realitní kanceláři, shánět zájemce, smlouvat o ceně a podobně. Navíc projde objekt kompletní rekonstrukcí a přispěje ke zkrášlení okolí.

ENDEKA zakládá své podnikání na zajímavé myšlence, a to přetvořit Brno a zároveň poskytnout kvalitní bydlení pro mladé i rodiny. Pozor, ENDEKA vykupuje pouze celé staré domy, nikoliv byty. Nemovitosti prochází citlivou renovací s ohledem na charakter a historii. Developer spolupracuje i s památkáři, pokud se jedná o historickou budovu.

Bydlete v centru Brna

Jestliže stojíte na opačné straně řeky a je ve vašem hledáčku prodej bytů Brno, i tak se můžete na společnost ENDEKA obrátit, protože prodává byty na atraktivních adresách v již opravených domech. Dokonce máte možnost investovat do nemovitostí pomocí zmíněného developera. Podílejte se tak na projektech s výnosem 5,05 % p.a. Investice do nemovitostí jsou stabilní, protože realitní trh neustále roste a tržní ceny stoupají.

Více informací najdete na webové stránce endeka.cz.

Comments are closed.