Změňte vaše bydlení díky pár jednoduchým krokům

Chcete vylepšit vzhled vašeho bydlení a zbytečně neutrácet? Jde to i levně, stačí dobré nápady, šikovné ruce, chuť a elán do práce.

Zařízení ještě slouží, ale nechce se vám do zásadní proměny nebo rekonstrukce, vše je okoukané a zdá se vám váš byt neútulný? Máme pro vás pár dobrých nápadů a tipů.

Bytelný, ale léty opotřebovaný nábytek můžete natřít, odřené rovné plochy jdou jednoduše a rychle vylepšit samolepicí folií, kterých je na trhu opravdu obrovský výběr. Vyrobíte si tak originál podle své vlastní fantazie a v neposlední řadě budete mít radost z dobře odvedené práce. Pokud se do takové akce pouštíte poprvé, nastudujte si videonávody, nechte si poradit, ale nebojte se, není to nic složitého. Z menších chyb si nic nedělejte, nejste profesionál a dají se snadno napravit.

Textilní dekorace jsou zásadní

Víte, že bytové textilie a doplňky dokážou vaše bydlení změnit k nepoznání? Barvou letošního léta je žlutá, prozáří vám byt a nabije vás energií. Vedle nešlápnete ani s květinovými vzory nebo exotikou. Pokud jste zruční, můžete si ušít povlaky na polštář nebo přehoz na gauč, dnes na to existuje spousta jednoduchých a lehkých návodů.

Vymalujte, vyměňte závěsy, ubrusy, povlečení, dekorativní květináče, těm můžete dát nový kabátek sami, stačí vám barva a štětec, populární je i ubrousková metoda. Udělejte si radost nákupem drobných doplňků, dokážou vašemu bytu vtisknout duši a hodně vypoví o vašem vkusu. Jistě víte o obchůdku, kde se dají takové maličkosti koupit a nezruinují vám rozpočet.

Udělejte očistu vaší domácnosti. Zbavte se starých a nepotřebných věcí, na které se akorát chytá prach a zabírají vám místo. Nezapomínejte, že v jednoduchosti je krása.

Tak neváhejte a pozměňte stereotyp, uvidíte, že výsledek vám nakonec přinese potěšení. Hodně štěstí při proměně!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *