Pronájem bytu 2+kk, Nové Město na Moravě, Žďárská, 70 m2

Žďárská, Nové Město na Moravě

17 500 Kč
/za měsíc
+ zálohy na energie, služby + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽďárská, Nové Město na Moravě
ID00208
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná70 m2
Patro5.
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Novém Městu na Moravě

Popis

V samém srdci jedné z posledních nedotčených oáz, klidné a čisté přírody CHKO Žďárské vrchy, nabízím k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 2+kk s celkovou užitnou plochou 70 m2.

Byt se nachází v 5. patře novostavby bytového komplexu NOMO v Novém Městě na Moravě.

Byt je částečně nově zařízený, pokoje jsou klimatizované.

Součástí pronájmu je i sklep (2,1 m2) umístěný na stejném patře, hned vedle vstupních dveří do bytové jednotky a venkovní parkovací stání.

Měsíční pronájem tohoto bytu činí 17.500,- Kč. Cena je bez záloh na energie a služby. které činí cca 3.500,- Kč / měsíc. Vratná kauce 21.000,- Kč. Provize RK 17.500,- Kč.

Popis dispozičního řešení:

První naše kroky vedou do vstupní předsíně. Dostatek úložného prostoru nabízí na míru vyrobená vestavěná skříň. Z chodby dále pak vcházíme do koupelny s WC, kde pohodlně umístíte nejen pračku i sušičku. Z koupelny zpět přes předsíň vedou naše kroky do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, vybaveném moderní kuchyňskou linkou. Nechybí nové kvalitní elektrospotřebiče: elektrická trouba, varná deska, myčka nádobí, digestoř, vestavěná lednice s mrazákem. Kuchyně je dispozičně velmi dobře zrealizovaná a chytře využívá prostor na maximum. Z obývacího pokoje míří naše kroky do druhého obytného pokoje. O nedostatek úložného prostoru se zde bát opravdu nemusíte. Po celé levé stěně při vstupu do pokoje majitelé nechali vyrobit na mír vestavěnu skříň se zrcadlem, která však celý prostor nikterak nezmenšuje. Součástí vybavení je i manželská postel bez matrací. Vinylové podlahy v hřejivém tónu s elegantní bílou výmalbou stěn, minimalisticky zvolený design vestavěného nábytkem nabízí komfortní a stylové bydlení i pro ty nejnáročnější klienty.

Základní informace
Lokalita: Nové Město na Moravě, bytový dům NOMO
Dispozice: 2+kk
Užitná plocha: 70 m2
Parkovací stání: ANO ( 1x venkovní)
Sklep: ANO ( na patře)
Podlahy: vinylová podlaha a dlažba (koupelna a WC)
Výtah: ano

Žijte tam, kde je krásně po celý rok..
O Novém Městě na Moravě se mluví jako o kolébce lyžování, ale věřte, je tady nádherně po celý rok. Nemusíte být aktivní sportovec, svou rozmanitostí aktivit nadchne všechny věkové kategorie. V Městských lázních si pod jednou střechou můžete užít chvíle v plaveckém i relaxačním bazénu a vířivce. Wellness část lázní má tři sauny a skvělý zážitek nabízí relaxační koupele a několik druhů masáží. Milovníci historie a kulturních akcí nadchne historické centrum, kde se pořádá i mnoho vernisáží a besed. Nádherná příroda CHKO Žďárské vrchy, v jejímž srdci Nové Město na Moravě leží, Vás nabádá prozkoumat Novoměstsko na kole i pěšky.

Byt je volný IHNED. Více informací k pronájmu u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!