Pronájem bytu 2+kk, Nové Město na Moravě, Žďárská, 52 m2

Žďárská, Nové Město na Moravě

15 500 Kč
/za měsíc
+ zálohy na energie, služby + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽďárská, Nové Město na Moravě
ID00207
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná52 m2
Patro4.
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Novém Městu na Moravě

Popis

Nabízím k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 2+kk ( 52 m2) s vnitřním parkovacím stáním a sklepem ( 4,2 m2) v Novém Městě na Moravě.

Byt se nachází ve 4.patře novostavby bytového domu NOMO zkolaudovaném v letošním roce 2024. Byt je nezařízený k nastěhování IHNED.

Měsíční pronájem tohoto bytu činí 15.500,- Kč. Cena je bez záloh na energie a služby. které činí cca 3.500,- Kč / měsíc. Vratná kauce 19.000,- Kč. Provize RK 15.500,- Kč.

Popis dispozičního řešení:

První naše kroky vedou do vstupní předsíně, jenž nabízí dostatek místa k umístění botníku i například šatní skříně. Z chodby dále pak vcházíme do koupelny s WC, kde pohodlně umístíte nad sebe pračku i sušičku. Další naše kroky vedou do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, vybaveném moderní kuchyňskou linkou. Nechybí nové kvalitní elektrospotřebiče: elektrická trouba, varná deska, myčka nádobí, digestoř, lednice s mrazákem. Z obývacího pokoje míří naše kroky do druhého obytného pokoje - ložnice. Vinylové podlahy v příjemných tónech, minimalistický design kuchyně s elegantní bílou výmalbou stěn jsou skvělým základem pro jakýkoliv styl bydlení. Snadno si tak zařídíte prostory podle svého vkusu.

Základní informace
Lokalita: Nové Město na Moravě, bytový dům NOMO
Dispozice: 2+kk
Užitná plocha: 52 m2
Parkovací stání: ANO ( 1x vnitřní)
Sklep: ANO ( 4,2 m2)
Podlahy: vinylová podlaha a dlažba (koupelna a WC)
Výtah: ano

Toužíte po moderním bydlení s panenskou přírodou na dosah?

V dějišti sportu s panenskou přírodou vyrostl jedinečný pětipodlažní bytový komplex NOMO skládající se z 26 bytových jednotek, který nabízí komfort moderního bydlení s přírodou na dosah. Nemusíte být aktivní sportovec, svou rozmanitostí aktivit Nové Město na Moravě nadchne všechny věkové kategorie. V Městských lázních si pod jednou střechou můžete užít chvíle v plaveckém i relaxačním bazénu a vířivce. Wellness část lázní má tři sauny a skvělý zážitek nabízí relaxační koupele a několik druhů masáží. Milovníci historie a kulturních akcí nadchne historické centrum, kde se pořádá i mnoho vernisáží a besed. Nádherná příroda CHKO Žďárské vrchy, v jejímž srdci Nové Město na Moravě leží, Vás nabádá prozkoumat Novoměstsko na kole i pěšky.

Byt je volný IHNED. Více informací k pronájmu u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!