Prodej komerční nemovitosti, Křenice - Přetín, 1698 m2

Přetín

7 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPřetín
ID18622
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná1698 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1698 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová, Neupravená
DopravaSilnice
VodaMístní zdroj
Garáž
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Křenicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji zavedený bowlingový bar s kuchyní a zázemím k restauraci na více jak 600 m2, dále mezonetovou bytovou jednotkou cca 150 m2. Dříve v areálu také autodílna se zázemím - cca 80 m2. Momentálně se areál využívá jen k provozu bowlingu+restaurace a bydlení v přilehlém mezonetovém bytě. V areálu dalších cca 700 m2 nevyužívaného prostoru. Celková zastavenost objektu 1698 m2.

Objekt nabízí širokou škálu využití, od konzervativního provozu bowlingu+ restaurace po možnost rozšíření provozu o ubytovací kapacity, případně agroturistiku, dětský tábor nebo kemp pro obytné vozy.

Objekt obklopují pozemky v celkové výměře více jak 6.700 m2 plochy.

Areál napojen na elektřinu, voda z vlastního zdroje mimo areál, odpad řešen čističkou odpadních vod. O topení se stará klimatizační systém spolu se vzduchotechnikou. V bytové jednotce 2 klimatizační nízkoenergetické jednotky, s další možností vytápění tuhými palivy.

Závěrem - za cenu hrubé stavby se nabízí funkční nemovitost s obrovským potenciálem se zavedenou klientelou, s bydlením v mezonetovém bytě v panenské přírodě s dojezdovou vzdáleností 9 km od Švihova.

Budu se na Vás těšit na prohlídce. S financováním Vám pomůže náš finanční specialista. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Křenicích (okr. Klatovy).