Prodej bytu 4+kk, Praha - Vinohrady, Korunní, 128 m2 (ID: 938285)

Korunní, Praha 10, Vinohrady

19 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 92 931 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKorunní, Praha 10, Vinohrady
IDHMA1436-0001
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná128 m2
Patro4. z 4
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha128 m2
Plocha nemovitosti128 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální plynové
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

PRONAJMUTOProstorově velkorysý mezonet 4kk (131.3m2) s dvěma parkovacími místy umístěný v 4. podlaží rezidenčního komplexu Korunní Dvůr s nonstop recepcí, ostrahou a společným upraveným vnitro blokem v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady v žádané a oblíbené lokalitě přímo u zastávky tramvaje a v pěším dosahu stanice metra Flora.

Rezidence Korunní Dvůr je určena všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Prostornému mezonetu 4kk o celkové rozloze 131,3 m2 dominuje v přízemí otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou, vstupní hala, koupelna s toaletou, nadzemní podlaží zahrnuje dva pokoje - ložnice se suite koupelnou
(koupelna s vanou), šatna.

Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, úložné prostory, osvětlení v celém bytě, kuchyňská linka, bezpečnostní dveře, interkom či vstup na čipovou kartu. Vytápění podlahovými konvektory se zdrojem tepla z centrální kotelny v domě.

Celková cena bytu zahrnuje dvě parkovací místa a jeden prostorný sklep.

Rezidenční projekt v Korunním Dvoře ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou a zatravněné plochy s lavičkami.

Zajímavá nabídka prodeje thoto bytu nabízí flexibilní využití - zázemí firmy v kombinaci s vlastním bydlením.
Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v Rezidenci Korunní Dvůr v atraktivní lokalitě Královských Vinohrad. ID nemovitosti HMA1436-0001.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.