Prodej rodinného domu, Záhoří - Horní Záhoří, 80 m2

Horní Záhoří

2 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Záhoří
IDJ08666
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná120 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy214 m2
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti1014 m2
Plocha zahrady801 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Záhoří

Popis

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům v obci Záhoří u Písku - Horní Záhoří. Dispoziční řešení obytné části je 2+1. Vstup k nemovitosti je z obecní komunikace. Při vstupu do domu je v předsíni samostatná toaleta. Na protější straně jsou schody vedoucí na půdu. Ze vstupní chodby domu se vchází na pravé straně do samostatné ložnice, a na levé straně domu je obytná kuchyně, která je průchozí do obývacího pokoje. Z kuchyně je přístupná koupelna s vanou, zde je umístěn bojler na ohřev teplé užitkové vody. V domě je dále komora a úložný prostor pod schody na půdu. Dům má malý sklep. Okna jsou původní dřevěná špaletová. K domu přiléhá stavba, která byla užívána jako chlév a prostory pro skladování.

Pozemek je celý oplocený a zatravněný.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii vč. 2D a 3D půdorysů, ve kterých jsou uvedeny jednotlivé výměry místností.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h. Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Záhoří (okr. Písek).