Prodej rodinného domu, Smetanova Lhota, 100 m2

Smetanova Lhota

2 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSmetanova Lhota
ID3068
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti1197 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Smetanově Lhotě

Popis

V zastoupení majitelů nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází na okraji jihočeské obce Smetanova Lhota nedaleko Čimelic, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost je v dobré dojezdové vzdálenosti z Prahy (80 km) i z Písku (25 km), což ještě umocní dostavba dálnice D4 Praha-Písek, která bude na konci roku 2024 otevřena.
Předmětem prodeje je samostatně stojící, zděný, nepodsklepený, přízemní rodinný dům se sedlovou střechou s krytinou s cementových tašek. Dům byl postaven v roce 1925, od té doby prošel postupem času řadou stavebních úprav a dostaveb. Přístup k domu je z místní komunikace. Vstup do domu je přes nově přistavené zádveří s komorou a halou, ve které je umístěn kotel. Dispozice domu je 3+1 se sociálním zázemím o celkové výměře cca 100 m2. V podkroví domu je volná půda vhodná pro případnou vestavbu. Dům obklopuje zahrada osázená ovocnými stromy o výměře 846 m2. Vedle domu je k dispozici vedlejší stavba, která se využívá jako kolna a sklad. Zastavěná plocha domu je 118 m2, vedlejší stavba má cca 40 m2.
Inženýrské sítě: plyn- ne, elektřina- 230/400 V, voda- vlastní studna (2x), kanalizace- obecní, vytápění- lokální na tuhá paliva (kotel na dřevo i uhlí).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Smetanově Lhotě.