Prodej pozemku pro bydlení, Dlouhá Ves, 7467 m2

Dlouhá Ves

758 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 4 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDlouhá Ves
IDP2118
VybavenoNe
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti7467 m2
Plocha zahrady7467 m2
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Dlouhé Vsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme na prodej prostorný, rovinatý, slunný pozemek o celkové výměře 7.467 m2, přístupný z asfaltové cesty, kde je možnost připojení vody, kanalizace i elektřiny. Pozemek leží v části „V lukách“ v Dlouhé Vsi u města Sušice 4 km. Dle platného územního plánu obce Dlouhá Ves je pozemek určený k výstavbě vícero rodinných domů venkovského charakteru (např.: rodinný dům s dílnou či stodolou, apod...).
Popis a poloha: Rozhlehlý, slunný, rovinatý pozemek, ležící v původní zástavbě, v těsné blízkosti lesoparku Luh s řekou Otavou a Otavskou cyklo-stezkou. Pěkný, rozlehlý pozemek umístěný v zastavitelné části. Přístup po nové asfaltové obecní komunikaci, ve které je nově vybudovaný kanalizační řad a vodovod.
Hlavní využití: bydlení venkovského charakteru spojené s hospodářským využitím; obytné nízkopodlažní objekty; garáže a další vedlejší objekty; individuální rekreace...
Pozemky celkem: 7.467 m2;
Inženýrské sítě:
Elektřina: možnost připojení po dohodě s firmou ČEZ;
Voda a odpad: možnost napojení na obecní vodovodní a kanalizační řad v cestě před pozemkem;
Plyn: není;
Zajímavá investice do krásného velkého pozemku, který lze rozparcelovat na stavební parcely k rodinnému bydlení v dosahu velmi žádaného města Sušice, kde stavební pozemky k výstavbě dlouhodobě nejsou dostupné. Po realizaci lze pozemky výhodně zhodnotit a prodávat až za cca 2.500 Kč/m2, při velikosti stavebního pozemku okolo 1.000 m2.
Nutno vidět lokalitu a umístnění pozemku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dlouhé Vsi (okr. Klatovy).