Prodej bytu 3+kk, Praha - Stodůlky, Trávníčkova, 82 m2 (ID: 1308280)

Trávníčkova, Praha - Stodůlky, Praha 5

8 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 39 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTrávníčkova, Praha - Stodůlky, Praha 5
ID0202-NP02777
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná82 m2
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha82 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Představuji Vám zajímavý byt 3+kk (dříve 3+1) o ploše 81,8 m² se zasklenou lodžií. Byt se nachází se v 2.NP zmodernizovaného panelového domu s výtahem.
Byt je po citlivě řešené rekonstrukci a je plně vybavený nábytkem. V bytě se všude nachází kvalitní plovoucí podlaha v odstínu světlého dubu. Okna jsou nová, izolační trojskla.
Jakmile vstoupíte do bytu, ocitnete se v prostorné chodbě ve tvaru čtverce. Odkud je vstup do všech místností bytu a chodba disponuje velkou vestavěnou skříní a dvěma uzavíratelnými komorami. K dispozici je rekonstruovaná koupelna s moderním sprchovým koutem, pračkou a dále oddělené wc. Vpravo je vstup do obou pokojů. Okna ložnice a dětského pokoje jsou orientována na východ. Ložnice je vybavena v rozjasněném stylu v odstínu světlého dubu. Dětský pokoj je designován v moderním duchu. Umělecká černo-stříbrná tapeta v kombinaci s růžovými stěnami a nábytek ladící do elegantní černé. Okna obývacího pokoje, kuchyně a lodžie jsou orientována na západ a místnosti jsou tak prosluněné po celý den. Velkoryse řešený obývací pokoj budí příjemně útulný dojem. Na něj navazuje kuchyně, která je oddělena barem a dělicí stěnou. Kuchyňská linka je vybavena troubou, myčkou, mikrovlnnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří a lednicí s mrazákem. Jídelní stůl je harmonicky umístěn hned vedle kuchyňské části. Z obývacího pokoje vstoupíme na zasklenou lodžii s přímým výhledem do parku. Park je slunný, udržovaný, má 2 dětská hřiště, basketbalové hřiště, stezky pro pejskaře, fitness zónu, lavičky k posezení. V celém vnitrobloku je zákaz průjezdu a parkování vozidel pro zajištění klidu a bezpečnosti.

Byt se nachází pouze 2 min. chůze od metra "B" Luka, v atraktivní lokalitě Prahy 13 - Stodůlky. V pěší vzdálenosti jsou k dispozici supermarkety, lékárna, drogerie, květinářství, řeznictví, bankomat, restaurace, fitness, kosmetický salon a OC Luka. Do 500 m pak několik mateřských školek, základní škola, domov soc. služeb, veterina a Poliklinika Stodůlky. Nedaleko je Central Park Stodůlky kde lze provozovat procházky a cyklistiku. Parkování je přímo před domem.
Bydlení pouze 18 min. od centra Prahy, v krásné zeleni poskytuje ideální místo ke spokojenému životu pro pár či rodinu.

Velmi pěkné. Doporučujeme!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.