Prodej bytu 3+kk, Horní Bečva, 77 m2 (ID: 1307127)

Horní Bečva

6 015 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu a kolků na KN
Hypotéka od 28 666 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHorní Bečva
IDN00260
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná62 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha77 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Horní Bečvě

Popis

V zastoupení klienta nabízíme bytovou jednotku v domě, který je budován v rámci druhé etapy projektu bytových domů na Horní Bečvě - lokalita Liščí.
Dům a byty jsou navrženy s cílem maximálně úsporného provozu, energetická třída B. Vytápění je zabezpečeno tepelným čerpadlem, topení je rozvedeno v podlahách bytu.
V přízemí bytu naleznete za vstupem šatnu, ze které vejdete do hlavního obývacího prostoru s kuchyňským koutem. Na obývací pokoj navazuje terasa a malá zahrádka. V přízemí je toaleta, v patře dvě ložnice a koupelna s druhou toaletou. .
Kuchyňský kout je vyprojektován na míru a je součástí vybavení bytu včetně spotřebičů.
K bytu náleží dvě terasy - přední u vstupu 7,8 m2 a zadní u zahrady 7,2m2 a sklad na zadní terase 3,2m2. K bytu náleží zahrada 57,7m2 a parkovací místo.
Celá lokalita je zasíťována optickým kabelem pro rychlé internetové spojení.
Lokalita je nedaleko centra obce, kde naleznete školku, školu, lékaře, obchody a restauraci. Také je zde zastávka autobusu.
Projekt získal statut malého developerského projektu u tří bankovních ústavů pro jednoduší vyřízení případné hypotéky.
V současné době začala druhá etapa výstavby a s tím i rezervace bytů. První záloha ve výši 20% deseti dnů od podpisu smlouvy o smlouvě budoucí kupní snížená o rezervační poplatek, 20% po dokončení hrubé stavby, 20% po vydání kolaudačního rozhodnutí a po zapsání jednotek na KN doplatek ve výši 40% a podpis kupní smlouvy.
V případě čerpání hypotéky bude splátkový kalendář upraven dle podmínek hypotéčního úvěru.
U bytů, kde bude rezervace podepsána do 30. 11. 2024 bude poskytnuta sleva ve výši 100.000,-- Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Horní Bečvě.