Prodej rodinného domu, Horní Tošanovice, 100 m2

Horní Tošanovice

3 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Tošanovice
ID4815
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy107 m2
Plocha nemovitosti292 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Horních Tošanovicích

Popis

Rádi byste bydleli v rodinném domě místo bytu v paneláku, ale na starost o velkou zahradu se necítíte a nebo jí nechcete věnovat veškerý svůj volný čas?
Právě pro Vás máme rodinný dům s podlahovou plochou 100 m² o dispozici 2+1 resp. 3+1 s prostorově velkolepou koupelnou.

Zahrada je jako dlaň, ale má to své výhody. Pozemek můžete osázet kvetoucími keři a trvalkami a sekačku na trávu nebudete vůbec potřebovat.
Naopak bude Vaše zahrada bez trávníku vypadat neokoukaně a pořád něco pokvete.

Původní cihlový dům byl rekonstruován. Jsou zde nová plastová okna, plechová střešní krytina, zateplení vnitřní i venkovní, nové elektro rozvody i rozvody vody, stejně tak rozvody vytápění, omítky či sádrokartonové podhledy.

Na prostorné zádveří navazuje vstup do velké koupelny s oknem a dále pak do chodby, která dělí kuchyňský a obývací pokoj. Kuchyň je dostatečně velká a můžete zde umístit pohodlně také velký jídelní stůl. Z obývacího pokoje se po dřevěném schodišti dostanete do podkrovních prostor, které aktuálně jsou jednou velkou místností, ale díky velkému množství střešních oken je možné tento prostor rozdělit.

Dům vytápěn nízkoenergetickým tepelným čerpadlem voda vzduch s výhodným tarifem, ohřev vody zajištěn tepelným čerpadlem - zásobník vody 125 l.
Zpevněná plocha před domem ze zámkové dlažby. Příprava pro pojezdnou bránu.

Dům napojen na elektřinu a obecní vodovod. Odpady jsou řešeny žumpou.

Těším se na prohlídku s Vámi!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horních Tošanovicích.