Prodej bytu 4+kk, Brno - Štýřice, Renneská třída, 99 m2

Renneská třída, Brno, Štýřice

10 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 231 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRenneská třída, Brno, Štýřice
ID03798
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná109 m2
Patro6.
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha99 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+kk na ulici Renneská třída v Brně - Štýřicích.
Prostorný byt s celkovou výměrou 110 m2 včetně terasy 11 m2 se nachází v posledním, 5. patře cihlového domu s výtahem.

Velkou předností bytu je vnitřní i venkovní krb na terase, který vytváří útulný domov a také klimatizace, která zajistí příjemný vzduch v letním období.
Díky umístění v domě nabízí tento byt dostatek soukromí a krásné panoramatické výhledy z rozlehlé terasy.
Orientace celého bytu vytváří v průběhu celého dne příjemné, prosvětlené prostředí.
Dispozice je velmi praktická, z předsíně (5 m2), která je vybavena vestavnou dvoukřídlou skříní se zrcadly, vysokou šatní skříní, skříní se zásuvkami a botníky se vchází do hlavní místnosti bytu.
Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (37 m2) nabízí vstup na terasu.
Kuchyňská linka – celá nábytková sestava šedé lamino + javorová přírodní dýha, včetně dýhového rozkládacího jídelního stolu se šesti židlemi, linka vybavena varnou deskou Electrolux, vysouvacím odsavačem, mikrovlnnou troubou (nová 1/2022), trouba Gorenje (hluboký, mělký plech, skleněný plech, sonda na pečení masa), lednicí s mrazákem, myčkou s příslušenstvím (nová 1/2021).
V obývacím pokoji se nachází sedací souprava, stolek, skříňka pod TV a nad TV, krbové nářadí a krbový vysavač, LED TV Samsung, nástěnná klimatizace Fujitsu + DO (instalace 5/2019).
Ložnice (15 m2) je vybavena dvoulůžkovou postelí s matracemi, nočními stolky, vestavěnou policovou šatnou.
Další dva pokoje (16 m2 a 10 m2) se nabízí bez vybavení.
Koupelna (12 m2) je vybavena stolky pod umyvadly s košíky, pračkou (nová 2/24), nábytkovou stěnou s teakovou deskou, vanovou zástěnou Ravak, skříňí s poličkami a zásuvkami na koupelnové prádlo. V koupelně je podlahové vytápění.
Toaleta – vestavná skřínka, dýhový kryt pod umyvadlem. Toaleta je vytápěna podlahovým vytápěním.
Součástí koupelny je technická místnost, která disponuje centrálním vysavačem se dvěma připojeními na hadici ve zdech bytu + 2ks vysávací štěrbiny v kuch. lince a vstupním prostoru + příslušenství k vysavači, bojlerem (nový 4/2023), plynovým kotlem Thermona (celková údržba 1/2024), bílým kovovým regálem, sušičkou prádla BEKO (nová 2/2021).
K bytu náleží sklep umístěný v 2.PP (výměra cca 2,5 x 2,5 m2).
Na patře, kde se nachází byt, je ještě možnost využít cca 1/3 uzamykatelného prostoru za komínem – např. jako sklad dřeva do krbu, pro kolo apod.
Ve vstupních dveřích na terasu je nainstalovaná kevlarová zasouvací síť proti hmyzu. Součástí terasy je zastřešená pergola, zalévací hadice upevněná v samonavíjecím držáku. Střešní okna mají s výjimkou koupelny venkovní zastínění, uvnitř mají všechny Velux okna stínící textilní rolety nebo lamelová stínidla. V horním mezonetovém prostoru je dřevěná policová stěna.
Vchod do bytu je opatřený bezpečnostními, protipožárními dveřmi F5/3 90 (SHERLOCK, bezpečnostní třída 3).
Měsíční náklady na bydlení včetně fondu oprav jsou..

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.