Pronájem bytu 2+1, Poděbrady, Šeříková, 54 m2

Šeříková, Poděbrady

15 650 Kč
/za měsíc
Nájem 15 650Kč+Poplatky 4 350Kč+Vratná kauce 40 000Kč+Poplatek RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠeříková, Poděbrady
ID014N057362
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná54 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Popis

Rezervace!
Dobrý den,
dovolte abych Vám nabídla velmi pěkný byt 2+1 po rekonstrukci s lodžií k pronájmu.
Nachází se v 1.patře rodinného domu, ovšem vlastní boční vchod Vám zaručí úplné soukromí.
Byt je kompletně vybaven nábytkem, který vidíte na fotografiích, můžete zde tedy bydlet bez dalších vedlejších nákladů.
Dispozice: vstupní chodba, kuchyň s moderní kuchyňskou linkou vybavenou veškerými spotřebiči, včetně kombinované lednice s mrazákem a jídelním stolem, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou, obývací pokoj se sedačkou, televizí a komodami a nakonec prostorná ložnice s manželskou postelí, skříněmi a vstupem na velmi příjemnou lodžii.
Byt je po povedé kompletní rekonstrukci a všude byly použity kvalitní a nadčasové materiály, nové podlahy, štuky, dveře a obložky, nová kuch.linka a úplně nová koupelna..
Topení je řešeno plyn.kotlem a ohřev vody bojlerem. Parkování je možné u domu. Další výhodou je sklep, který je součástí nájmu.
Polabec je krásnou součástí města Poděbrady, kde najdete veškerou občanskou vybavenost... zde však máte spoustu přírody, zamilujete si ji v podobě procházek či dokonce využijete jízdárnu s koňmi, nebo na koupání poděbradská jezera. Je tu také restaurace, školka, sportovní hřiště.
Ve městě jste pěšky zapouhých 15min a v Praze autem díky blízké dálnici za 20min. Byt je volný od 13.5.2024
Pro více informací, či prohlídku mě prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Poděbradech.