Prodej rodinného domu, Torrevieja, Španělsko, 82 m2 (ID: 1298075)

Torrevieja, Španělsko

3 391 695 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDF12400
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná82 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha82 m2
Plocha nemovitosti83 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Tento půvabný dvoupatrový městský dům nabízí dokonalou rovnováhu mezi pohodlím a středomořským stylem. Nachází se pouhých 350 metrů od pláže Acequión a nabízí vám možnost užívat si mořský vánek a slunce po celý rok.

Díky jihovýchodní orientaci začíná každý den teplým slunečním světlem, které osvětluje vnitřní i vnější prostory. Dům má dvě terasy, jednu na každém patře, které vás zvou k relaxaci, užívání si a odpočinku.

Uvnitř nabízí dům dva venkovní prostory, kompletní koupelnu v horním patře a toaletu v přízemí. Prostornou jídelnu a samostatnou kuchyni. Stejně tak má zadní dvorek, kde si můžete grilovat s přáteli a rodinou.

Nemovitost má uzavřené garážové stání, které je rozděleno na garáž a sklad, takže si můžete bezpečně zaparkovat auto a uložit své věci a věci z pláže.

Ať už hledáte trvalé bydlení, dovolenou nebo investici, tato nemovitost je jedinečná příležitost k životu u moře v jednom z nejvyhledávanějších cílů na Costa Blanca.

Nenechte si ujít tuto příležitost žít středomořský sen v Torrevieji! Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si domluvili prohlídku a objevili svůj nový domov u moře!

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!