Prodej rodinného domu, Varnsdorf, Mánesova, 190 m2

Mánesova, Varnsdorf

7 100 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 33 837 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMánesova, Varnsdorf
ID05187
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná190 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1182 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik
TopeníÚstřední plynové, Jiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Parkování

Origo partneři v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží v obci Varnsdorf. Kolaudace proběhla v roce 2004. Dvojpodlažní dům je dispozičně řešen jako 5+kk a o podlahové ploše 190 m2.

MOŽNOST DOKONČENÍ INSTALACE FOTOVOLTAIKY za pouhých 68 tis Kč a tepelného čerpadla za 168 tis. Ostatní již zaplaceno. Spěchá z důvodu schválené dotace.

Centrem domu je světlý a velkorysý obývací pokoj s francouzským oknem, s přímým výstupem na zahradu a kuchyní s vestavěnými spotřebiči. V přízemí je dále vstupní veranda, chodba, 1 pokoj a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Druhé podlaží je přístupné samonosným betonovým schodištěm a nabízí klidovou zónu, dostatek prostoru pro členy domácnosti, 3 pokoje a koupelnu s rohovou vanou a WC. K dispozici jsou 2 půdní prostory (menší a větší, půdní prostor je zateplený a je ve dřevě). V suterénu se nachází garáž na elektrické ovládání a sklepní prostory. V domě nainstalovaný alarm.

Dům je napojen na městský vodovod, na pozemku se také nachází studna s užitkovou vodou, která je zavedena do domu. Ohřev vody zajišťuje bojler. Vytápění řešeno plynovým kotlem, nebo krbem s průduchy do vrchních místností. V přízemí je podlahové vytápění. Odpad zajišťuje 3. komorový septik.

Další stavbou na pozemku je zděný zahradní domek s krbem a zavedenou elektřinou. Na východní terase v přízemí domu, orientované do hlavní části zahrady je venkovní posezení s elektrickou markýzou.

Pokud hledáte klidné místo, které vám poskytne únik z ruchu města, ale zároveň budete mít vše, co potřebujete, tato nabídka je pro Vás. V obci je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, obchody, kavárny, restaurace, lékař, vlak. Okolí vybízí k procházkám do přírody. Dobrá dopravní dostupnost.

Nízké náklady na bydlení. Ihned k nastěhování.

Prohlídky je možno realizovat po dohodě předem i o víkendu.

Energetický štítek je v přípravě a bude aktualizován - zatím tedy dle zákona uvádíme třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Varnsdorfu.