Prodej rodinného domu, Jetětice, 66 m2 (ID: 1297932)

Jetětice

2 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 913 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJetětice
ID2024044
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná78 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuSamota
Podlahová plocha66 m2
Plocha nemovitosti673 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jetěticích

Popis

Rádi bychom Vám nabídli ke koupi rodinný dům na krásném a velmi klidném místě v Jetěticích v okrese Písek. Stavba domu stojí na vlastním pozemku o ploše 673 m2 a je umístěna na úplné samotě pouze 700 m. od vodní nádrže Orlík.
Pouze pár minut chůzí od domu se nachází turistické stezky, cyklostezky, vyhlídky na Orlík a nejvyšší železniční most v ČR. Lokalita je ideální k rekreaci a umístění domu je vhodné pro milovníky klidu a soukromí. V okolí se nachází pole, louky, lesy, potok a lesní obora, nejbližší stavení je hájovna vzdálená 300 m.
Rodinný dům je dispozičně řešen jako 2+1 s podlahovou plochou 66 m2 + sklep 12 m2 a nabízí vstupní chodbu, koupelnu, samostatnou toaletu, komoru, kuchyni, obývák a ložnici. Z přízemí vedou schody na půdu o ploše 60 m2 s možností půdní vestavby a rozšíření obytné části o další pokoje.
Objekt je napojen na elektřinu, studnu na cizím pozemku (ošetřeno nájemní smlouvou), odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění není řešeno, ale v domě se nachází komín s možností napojení kamen. Dům je možné využívat okamžitě k rekreačním účelům, ale jinak je spíše určen ke kompletní rekonstrukci.
Kolem domu je oplocená zahrada o ploše 583 m2 se vzrostlými stromy a keři s výhledem do krajiny. Příjezd je po obecní nezpevněné komunikaci a dále po pozemku Správy železnic (ošetřeno nájemní smlouvou).
Doporučujeme prohlídku, protože místo je jedinečné a má velmi příjemnou atmosféru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jetěticích.