Prodej vily, San Fulgencio, Španělsko, 150 m2

San Fulgencio, Španělsko

8 277 850 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSan Fulgencio, Španělsko
IDCM9298
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti527 m2

Origo partneři

Popis

Samostatně stojící vila s jižní orientací, která je méně než 10 minut jízdy od nádherných zlatých písečných pláží La Marina – Costa Blanca jih (28 minut jižně od letiště Alicante).

Nemovitost je v pěší vzdálenosti od široké občanské vybavenosti včetně obchodů, barů, restaurací a supermarketů.

Pozemek o rozloze 527 m² má snadnou údržbu. K dispozici je soukromý bazén, parkování, sluneční terasy a patia, dostatek slunečných a stinných ploch, které si můžete užívat po celý rok.

Vila nabízí dvě patra. Do nemovitosti se vstupuje přes nádvoří v andaluském stylu. Uvnitř vás je světlý a vzdušný obývací pokoj s jídelnou.

Vlevo se nachází 2 ložnice pro hosty, kterým slouží velká rodinná koupelna. Z jídelny vede nadprůměrně velká kuchyň s dostatkem úložného a pracovního prostoru. V přízemí se nachází také velká hlavní ložnice, která má vlastní koupelnu a přímý vstup do zahrady a k bazénu.

Elegantní vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde se nachází čtvrtá ložnice, která má také vlastní koupelnu.

Z horní ložnice je vstup na velkou soukromou sluneční terasu, která je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Nabízí se k prodeji částečně zařízená (dle nabídky).

Rezidenční čtvrť La Marina je velmi žádanou lokalitou, která se nachází pouhých 21 km jižně od letiště v Alicante. Je zde několik obchodních center, která nabízejí širokou škálu služeb a vybavení včetně obchodů, barů, restaurací, supermarketů a pravidelné autobusové dopravy. Pobřeží má několik nádherných zlatých písčitých pláží (pouhých 5 minut jízdy).
Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.