Prodej bytu 2+1, Praha - Malešice, Nad vodovodem, 52 m2

Nad vodovodem, Praha, Malešice

6 690 000 Kč
/za nemovitost
Cena 6.690.000, - Kč za nemovitost včetně provize RK, včetně provize, bez právního servisu
Hypotéka od 31 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad vodovodem, Praha, Malešice
ID00291
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná52 m2
Patro4.
VybavenoAno
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Popis nemovitosti:
V exkluzivním zastoupení nabízíme byt v osobním vlastnictví 2+1 o ploše 54,11 m2, nacházející se ve čtvrtém patře panelového domu v Pražských Malešicích. Byt je vybaven veškerým nábytkem, který je zahrnut v kupní ceně, a k bytu náleží praktický sklep o velikosti 4,5 m2. Parkování je možné na ulici na modré zóně.

Dispozice bytu:
Bytová jednotka se skládá z obývacího pokoje/ložnice, oddělené kuchyně, hlavní ložnice, koupelny se sprchovým koutem a odděleného WC. Z centrální předsíně je přístup do každé místnosti samostatně, žádná z místností není průchozí. Byt byl kompletně zrekonstruován v roce 2019, takže se můžete těšit na moderní a funkční uspořádání.

Popis domu a lokality:
Dům, postavený v 60. letech, je dobře udržovaný a nachází se v klidné ulici s výhledem na okolní zástavbu a dostatek zeleně. Bytový dům prošel několika rekonstrukcemi: zateplení v roce 2007, zateplení střechy a nová střešní krytina v roce 2011 a nové hlavní rozvody elektriky a plynu v roce 2015. Malešice jsou oblíbené pro svou výbornou dopravní dostupnost, množství zeleně a veškerou občanskou vybavenost.

Další výhody:
Energetická náročnost budovy: C
Ústřední topení a teplá voda
Nízké měsíční náklady: do 4.000 Kč (2760 Kč SVJ + 1.000 Kč elektřina)
Profesionální správa nemovitosti firmou HOME-RENT s.r.o.
Investiční potenciál:

Byt je aktuálně pronajatý s možností převzetí spolehlivého nájemce nebo ukončení nájemní smlouvy podle preferencí kupujícího. Tento byt představuje lukrativní investiční příležitost s možností okamžitého výnosu.

Pro více informací včetně detailů o výnosu z jednotky a k domluvení osobní prohlídky kontaktujte našeho makléře.

Cena: 6.690.000 Kč za nemovitost včetně provize RK.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vás bytem provedeme osobně.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10.