Prodej skladu, Dubno, 5668 m2 (ID: 1296918)

Dubno

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDubno
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná5668 m2
Typ objektuPřízemní

Origo partneři v Dubnu

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout investiční příležitost koupě skladového areálu, který se skládá ze dvou industriálních hal a kancelářských prostor o celkové výměře 5.668 m2.

Areál má skvělou viditelnost z hlavní cesty na Příbram a je velmi dobře
dosažitelný pro osobní i nákladní dopravu. Nachází se ve Středočeském kraji v obci Dubno, na okraji města Příbram, a je vzdálen cca 3 minuty jízdy autem k nájezdu na dálnici D4. V současnosti je areál využíván pro skladovací činnost a prodává se prázdný, ve stavu v jakém je. Sklad se prodává včetně regálového systému a 2 ks vysokozdvižných vozíků. V areálu disponuje parkovacími místy pro 25 osobních aut.

Celková výměra pozemku: 12,648 m²
Skladové plochy: 5,408 m²
Admin. zázemí s prodejnou: 261 m²
Vnější zpevněné plochy: 1,637 m²
Celková užitná plocha: 7,305 m²

Ohledně kupní ceny prosím kontaktujte konzultanta (viz. níže)

Rádi Vám poskytneme více informací a zajistíme prohlídku přímo na místě.
Pro více nemovitostí navštivte naši stránku www.czech-industrial.cz.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Dubnu.