Prodej rodinného domu, Slavětín, 130 m2

Slavětín

2 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 390 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlavětín
ID00944
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti741 m2
Plocha zahrady327 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Origo partneři v Slavětíně

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme prodej rodinného domu 2+1 v obci Slavětín u Litovle v okrese Olomouc.

V přízemí domu se nachází vstupní veranda, kuchyň a dva pokoje. Za kuchyní je ještě jedna malá místnost s oknem. Naproti vchodu je koupelna, samostatné WC a kotel na tuhé paliva. V koupelně je vana, sprchový kout, el.boiler a plynový kotel. V boční přístavbě se nachází další dvě místnosti , které sloužily jako "výměnek", dále pak půda a garáž. Na dvoře stojí zděná budova, vhodná jako dílna, garáž, sklad dříví a pod. Dům je částečně podsklepený.

Celková výměra pozemku je 741m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří je 414 m2, samotná zahrada má 327 m2.

Dům je napojen na elektrickou přípojku, má vlastní studnu s pitnou vodou (přípojka na obecní vodovod je před domem), odpady jsou svedeny do septiku.

Dům byl do nedávna obývaný a je udržovaný.

Obec Slavětín se nachází cca 10km od Litovle, má dobrou občanskou vybavenost. Je zde prodejna potravin, pošta, nově rekonstruovaná mateřská škola i obecní knihovna, která je zázemím pro dětské kroužky. Ve vsi se nachází i rekreačně sportovní areál, ve kterém obec pořádá v letním období řadu společenských a kulturních akcí.
Vesnice je obklopena okolní přírodou bohatou na lesy, vybízí k pěší turistice a cykloturistice, nedaleko se nachází známý hrad Bouzov, Arobretum Bílá Lhota a další...

Doporučujeme prohlídku...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slavětíně (okr. Olomouc).