Prodej chalupy, Nižbor, Lesní, 160 m2

Lesní, Nižbor

6 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 32 169 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLesní, Nižbor
ID5838
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuSamota
Plocha budovy88 m2
Podlahová plocha160 m2
Plocha nemovitosti390 m2
Plocha zahrady302 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické, Podlahové
VodaStudna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Nižboru

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Máme pro Vás naprosto jedinečnou nemovitost! Prostorný, moderně zařízený dům uprostřed křivoklátských lesů, kde pocítíte klid a mír. Společnost Vám zde bude dělat zurčení potoka a zpěv ptáků. Pokud Vás láká uniknout shonu civilizace a oddat se úplnému klidu, našli jste to pravé.

Tato oáza klidu je překvapivě snadno dosažitelná. Z Prahy se sem dostanete za půl hodiny. Dva kilometry za Nižborem odbočíte na lesní cestu, která Vás přivede na okraj přírodní rezervace Vůznice. Dům ze všech stran obklopuje les a nový majitel si bude moci tento překrásný kout přírody dosyta užít

Přes svůj nenápadný vnější vzhled dům disponuje elegantním interiérem navozujícím příjemnou atmosféru. Po procházce můžete odpočívat na pohovce u krbových kamen. Praktická kuchyně poskytne komfortní zázemí jak pro zpracování houbařských úlovků, tak pro běžné vaření. K relaxaci či četbě láká i krásný otevřený prostor horního patra. Na patře se dále nachází pracovna a ložnice. Jediné, co uslyšíte při práci či usínání, je zurčení potůčku za domem a šumění lesa. Toto místo je sice odříznuté od zbytku světa, ale přes internet zůstanete ve spojení.

Před domem je oplocený dvůr, který láká k posezení. Na zahradě je původní udírna, místo pro zahradničení a přístup k sousednímu potůčku.

Rozměr pozemků činí 390m2. Zastavěná plocha patrového domu je 88 m2, obytná plocha domu přes 160 m2. V přízemí se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s kuchyní, která je oddělena dvěma schody, dále je zde koupelna se sprchovým koutem a WC, prostorná komora a úložné prostory pod schody. V patře je otevřená obývací místnost s knihovnou, toaleta s umývadlem, ložnice a pracovna. Topí se kotlem se zásobníkem na tuhá paliva; ve většině domu lze topit elektrickým podlahovým topením. Dům byl postaven v 80tých letech, před pěti lety prošel rozsáhlou rekonstrukcí - nové rozvody elektřiny, vody, nová koupelna, plastová okna. Vodu lze čerpat z vlastní studny. Odpad napojen na septik. Dům je vybaven zabezpečovacím systémem. Ve sklepě je dostatek prostoru pro technické zázemí i skladovaní.

Dům stojí na nepopsatelně krásném místě, přijeďte se raději sami podívat a zažít výjimečný pocit sepjetí s přírodou na vlastní kůži.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Nižboru.