Prodej bytu 3+kk, Hostivice, Žitná, 78 m2

Žitná, Hostivice

7 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽitná, Hostivice
ID000655
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná91 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Hostivici

Úklidové služby

Popis

Představujeme vám příležitost vstoupit do světa bydlení v jednom z nejpřívětivějších bytů v Hostivicích, pouhých šest minut jízdy od metropole Prahy. Tento byt 3+kk, rozprostírající se na obytné ploše 78,38 m², se pyšní světlými a vzdušnými místnostmi, které dokonale ladí s moderní dobou. Jeho součástí jsou balkón, sklep a vlastní garážové stání, což zajišťuje veškerý komfort potřebný pro život dnešní doby.

Dominantou bytu je prostorný obývací pokoje s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, kde moderní bílá kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči včetně myčky, trouby či varné desky zve k příjemným společným chvílím. Dva pokoje mohou sloužit jako ložnice, pracovna nebo dětský pokoj, přičemž z jednoho pokoje je vstup na balkón, stejně jako o ozbývacího pokoje. Pro zastínění jsou v těchto místech umístěny předokenní žaluzie s elektrickým ovládáním. K pohodlí bytu patří také komfortní koupelna s vanou, samostatné WC a předsíň s chodbou s vestavnými skříněmi.

Tento byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu z roku 2011 s výtahem a je vybavený plynovou kotelnou, která zajišťuje centrální vytápění. K bytu náleží vlastní garážové stání a uskladnění věcí je možné ve sklepní kóji přímo za parkovacím stáním.

Místo, kde se byt nachází, je skutečně atraktivní – jen dvě minuty chůze od autobusové zastávky s přímým spojením do Prahy. V bezprostřední blízkosti domu je také množství občanské vybavenosti včetně škol, obchodů a sportovních zařízení.

Pokud hledáte byt, kde se snoubí pohodlí, styl a vynikající lokalita, tento byt v Hostivicích je pro vás ideální volbou. Byt je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Navíc si jej můžete prohlédnout kdykoliv a odkudkoliv díky virtuální prohlídce dostupné na vybraných serverech. Těšíme se na vaši návštěvu tohoto exkluzivního bydlení, které je připraveno přivítat své nové majitele.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Hostivici.