Prodej bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Bělehradská, 83 m2 (ID: 1294008)

Bělehradská, Praha 2 - Vinohrady

9 690 000 Kč
/za nemovitost
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 46 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBělehradská, Praha 2 - Vinohrady
ID00124
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná83 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

V přímém (exkluzivním) zastoupení majitele nabízíme byt v domě ze zač. 20. století, v sousedství parku Folimanka, 5 minut od centra města (Václavského náměstí). Vinohrady patří k nejlukrativnějším a velmi žádaným čtvrtím Prahy. V bezprostředním okolí domu je bohatá občanská vybavenost a zastávky tramvají, v dochozí vzdálenosti pak další parky (Grébovka, Havlíčkovy sady), stanice linek metra A a C a nejširší možná síť služeb.
Byt se nachází ve 3.patře (ve 4. nadzemním podlaží) domu s výtahem. Má dva hlavní pokoje po 23 m2, pokoj-kuchyň (13,5 m2), pokojík-pracovnu (4,3 m2) a příslušenství, které tvoří koupelna (5,1 m2), chodba (12,4 m2), WC a spíž (oba po 1,2 m2). V hlavních pokojích jsou parkety, v ostatních místnostech lino, dlažba a v chodbě původní dřevěná podlaha.
K bytu patří ještě sklep v suterénu (cca 3,5 m2).
Byt je v dobrém stavu, vybavením však odpovídá minulému století, včetně původních rozvodů elektřiny, jakož i vytápění podokenními topidly WAW. Je proto vhodné počítat s jeho rekonstrukcí. Původní špaletová okna budou v dohledné době vyměněna bez nákladů pro majitele.

Cena: 9 690 000 Kč k jednání. Tato cena zahrnuje i provizi RK a veškeré právní služby i úschovu kupní ceny.
V této ceně je zohledněn významný bonus, který je spojen s vlastnictvím bytu. Majitel bytu se automaticky stává členem družstva, které ve stejném objektu vlastní 5 jednotek s celkovou plochou téměř 600 m2. Družstvo tyto jednotky pronajímá a z nájemného financuje provozní náklady domu jakož i opravy a rekonstrukce, což představuje významný ekonomický benefit, neboť jinak by tyto náklady spojené s užíváním bytu, a také příspěvky do fondu oprav, představovaly mnohatisícové měsíční platby.
Relevantní současné náklady za služby nejsou k dispozici byly dodány, neboť byt byl několik let neužíván. Odhad činí kolem 3 500Kč měsíčně.

Nákup bytu je možné financovat hypotékou, kterou Vám rádi zajistíme za nejlepších podmínek na trhu.
Pro další doplňující informace mne neváhejte kontaktovat, ráda všechny vaše dotazy zodpovím a zorganizuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 2.