Pronájem bytu 2+kk, Plzeň, Táborská, 52 m2

Táborská, Plzeň, Východní Předměstí

14 500 Kč
/za měsíc
+ provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTáborská, Plzeň, Východní Předměstí
ID24387
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná52 m2
Patro4. z 6
VybavenoAno
Druh objektuV bloku
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha52 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti75 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Jaké jsou Vaše sny o bydlení. Hledáte atraktivní a moderní byt s možností odpočinku na balkóně a docházkové vzdálenosti do lesa či ke sportovištím? Je Vaší prioritou klidné místo? V takovém případě je tato nabídka určená přímo pro Vás.

Předmětem pronájmu je kompletně zařízený byt s dispozicí 2+kk o výměře 52 m2 s balkonem cca 3 m2 ve čtvrtém nadzemním podlaží novostavby v Táborské ulici v klidné části v sousedství Jiráskova nám.

Nabízený byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí a je plně zařízen moderním nábytkem. V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, komoda, televizní stolek, jídelní stůl s židlemi, kuchyňská linka, která je vybavena vestavěnými spotřebiči. Zajímavostí je americká lednice s výrobníkem ledu. Na balkóně o výměře cca 3 m2 s výhledem do zeleného vnitrobloku je možné trávit chvíle relaxace. V ložnici je manželská postel a šatní skříň. Do všech místností se vstupuje ze středové vstupní chodby. V koupelně se sprchovým koutem, WC a umyvadlem je umístěna pračka. Podlahovou krytinou jsou v bytě laminátové plovoucí podlahy. V bytě je komora o velikosti cca 2 m2 osazená regálovými policemi. Byt je útulný a působí svěžím a moderním dojmem. Ohřev vody a teplou vodu zajišťuje dálkový systém dodávek. Do bytu je přiveden internet i TV.

Dům je udržovaný, moderní výtah je samozřejmostí. K užívání bytu náleží i sklepní kóje o velikosti cca 3 m2, vhodná pro uskladnění sportovních či sezónních věcí, která se nachází v suterénu domu. Bytový dům se nachází kousek od historického centra města, což umožňuje velmi dobrou dostupnost. V docházkové vzdálenosti jsou kulturní, sportovní i restaurační zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd.

Režie: topení, vodné, stočné, teplá voda, tuhý domovní odpad, elektrika společných prostor se hradí zálohově 2.000,- Kč za měsíc. Elektrická energie bytu a internet si hradí nájemce přímo dodavateli.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Plzni.